Bölüm 48 - After / Sonra

1.1K 81 27
                                    

herkese merhaba!! evet ölmedim, hala buradayım ve bu bölümü beyoncé'nin yeni albümüyle çevirdim (sanırım çevirmek için bu albümü bekliyordum, yine de alien superstar dinleyerek çevrilen duygusal bir bölüm ne kadar yansıtılabildi şüpheli 😬)

aslında bu son bölüm ama bex de benim gibi yıllllllar sonra bir epilog yazdığı için çevireceğim son bir bölüm daha var (onunki cidden yıllar sonraydı ama hahahsh) arayı yine çok açtığım için hepinizden tekrar özür diliyorum ve sabrınız için çok teşekkür ederim!! iyi okumalar xx

(DÜZENLENMEDİ)

.

Lucius Malfoy'un cesedi 6 Mayıs'ta bulunmuştu, Voldemort'un Harry tarafından artık Hogwarts Savaşı olarak bilinen zamanda alt edilmesinden sadece dört gün sonra.

Hogwarts'ı yeniden inşa etme ve eski güzelliğine döndürme çalışmaları savaştan iki gün sonra başlamıştı, ve Profesör Slughorn cesedi – daha doğrusu, bir kısmını – avludaki yıkılmış bir duvarın altında bulmuştu.

Enkazın altından Lucius'un sol bacağı, gövdesinin bir kısmı, ve Karanlık İşaretle damgalanmış kolu çıkmıştı. Cesedinin geri kalanı bir sonraki güne kadar bulunmadı, ta ki iki Seherbaz Malfoy Malikânesinde Lucius'un bedeninin geri kalanıyla karşılaşana kadar.

Shacklebolt ve Deligöz, sadık ve güvenilir Seherbazlardan oluşan seçkin bir grupla birlikte Büyücülük Dünyasına bir derece olsun idari bir düzen kazandırmışlardı. Bu elli kişiyi geçmeyen derme çatma Bakanlık Britanya manzarasına yayılan geniş çaplı zararı yavaş yavaş ele alıyor, geri kalan Ölüm Yiyenleri yakalayarak duruşmalarını beklemek üzere gözaltına alıyordu.

Shacklebolt, Voldemort'un kullanmış olabileceği herhangi bir lanetli nesnenin verebileceği zarara karşı kimsenin Malfoy Mâlikanesine girmemesini emretmişti. Mâlikane üzerindeki birkaç gün süren inceleme ve deneme büyülerinden sonra, Seherbazlar detaylı inceleme için içeri yollanmış ve tamamen güvenli olduğuna emin olmuşlardı.

Lucius'un diğer yarısı Mâlikane'nin içinde bulunmuştu. Daha doğrusu, Draco'nun odasında.

Prior Incantato büyüsünü kullanan Seherbazların şüpheleri doğrulanmıştı: Lucius Malfoy Hogwarts'tan Cisimlenmeye çalışmış, ve hayatını ikiye ayrılarak kaybetmişti.

Shacklebolt haberi Draco'ya kendisi verdi.

Draco başını bir kez onayla sallamış, dişlerini sıkmış, ve sadece, "Tamam," demişti.

Tabii ki, bariz soru Draco'nun da zihninden geçmişti: Lucius ne diye spesifik olarak Draco'nun odasına cisimlenmeye çalışmıştı? Nedenini muhtemelen asla bilemeyecekti, ve kendini olası senaryoları analiz ederek kendine işkence etmemeye zorladı.

Belki de nedenini bilmemesi daha iyiydi. Cehalet, yanında bir derece özgürlük de getiriyordu.

İki gün geçti, ve Andromeda hızlı parmaklarıyla çocuğun kravatını boynunun çevresinden geçirip mükemmel bir düğüm atarken hâlâ oldukça metin görünüyordu. İkisi de sessizdi; o teyzesinin yenmiş tırnak uçları hakkında, kadın da onun gergin omuzları hakkında bir yorum yapmamıştı. Draco, omzunun arkasına bakarak Teddy'nin sessizce beşiğinde uyumasını izledi, tamamen huzur dolu görünüyordu. Cehalet böyle bir mutluluktu. Andromeda kravatını düzeltip ceketinin altına soktuktan sonra iç çekti ve çocuğa zayıf bir gülümseme bahşetti.

"İşte," dedi. "Bu takımla hoş görünüyorsun."

"Öyle olsa iyi olur. Son bir haftadır giydiğim tek lanet olası şey buymuş gibi hissediyorum. Bununla uyusam da bir şey fark etmezdi."

isolation • dramione (türkçe çeviri)Onde histórias criam vida. Descubra agora