Sonsöz / Teşekkür

912 55 8
                                    

"Aman Tanrım bitti...Hâlâ ne hissedeceğimi bilmiyorum...ee evet. Vay canına. Bu çok garip. Okuyan/yorum yapan/hikayeyi paylaşan/herhangi bir şey yapan herkese büyük bir teşekkür etmem gerekiyor, çünkü bir hayran kurgu için on binden fazla değerlendirme almak asla beklemediğim bir şeydi, ve beni hâlâ hayrete düşürüyor. Gerçekten, çok teşekkür ederim.

Ayrıca diğer karakterlerin perspektifinden tek bölümlük hikayeler yazmayı umuyorum; Theo, Blaise ve Luna gibi. Hikayeden bağımsız olmasını planlıyorum. Umarım beğenmişsinizdir ve düşüncelerinizi benimle paylaşırsınız!

HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM."

- bex-chan

*****

Son kez herkese tekrardan selam! Açıkçası tam olarak nasıl hissettiğimi bilmiyorum ama sanırım mutluluk, hüzün, nostalji ve biraz da gün sonu kendinizi yüzünüzde bir gülümsemeyle koltuğa attığınızda gelen yorgunluk karışımı.

Ama kesin olarak bildiğim bir şey var ki hepinize bu yolculukta bana eşlik ettiğiniz için fazlasıyla minnettarım. Her ne kadar bölüm yayınlama sıklığım ideal olmasa da bu hikayeyi bitirebilme nedenim yaptığınız yorumlar ve verdiğiniz destek, yani hikayenin tamamlanmasında benim olduğu kadar sizin de payınız var ;)

Her bölümün başında da muhtemelen fark ettiğiniz gibi hikaye bitmiş olsa da (büyük ihtimalle yakın olmayan bir zamanda) tüm bölümleri bir kez daha okuyup anlatım bozukluklarını, İngilizceden çevrildiğinde doğal durmayan kısımları ve yazım yanlışlarını düzenliyor olacağım.

Tekrardan hepinize çok çok çok teşekkür ederim. Bu hikaye benim için gerçekten çok özeldi ve umarım siz de benim okurken ve çevirirken aldığım kadar keyif almışsınızdır. Hayatınızın her alanının tıpkı Harry Potter evreni gibi büyülü olması dileğiyle <3

Sevgiler,

L

isolation • dramione (türkçe çeviri)Where stories live. Discover now