Epiloog

606 47 47
                                    

Ik stond voor Sanders huis, waar ik werd opgehaald door mijn vriendinnen. Ik leunde op mijn krukken en lachte naar Sander. Hij gaf mij een zoen op mijn mond en lachte naar me. Ik lachte terug en knipoogde.

‘Ik hou van je,’ zei hij.

‘Ik meer van jou,’ fluisterde ik. Ik beet speels op zijn bovenlip en lachte. Sander prikte met zijn vinger in mijn zij en ik slaakte een gilletje.

‘Ilse kom nou!’ riep Lola.

‘Jaja ik kom al!’ riep ik. Snel gaf ik Sander nog  een zoen. Ik zag Lola en Emma in de verte op mij wachten. Ik kwam in hun richting gelopen en omhelsde ze.

Lola had ik op mijn opleiding ontmoet. Ik deed de pabo en Lola zat bij mij in de klas. Emma en Lola konden het goed met haar elkaar vinden en al snel waren we onafscheidelijk met zijn drieën. Ik stapte de auto in terwijl Emma de motor startte. Ik hoorde geklop op het raampje en schrok. Daar stond Sander. Ik opende het raampje en keek hem vragend aan. Hij duwde een doosje in mijn handen.

‘Maak dit pas open als je er bent,’ fluisterde hij in mijn oor. Hij gaf mij nog een zoen en verdween uit het zicht.

We gingen op vakantie, met zijn drieën. Maar dit keer zou alles goed komen.

Ik keek in het raam en bekeek mijn gezicht, op mijn wang had ik een litteken door wat ik mezelf had aangedaan. Spijt heb ik nooit gehad en mijn schuldgevoel was weggeëbd, door alle gesprekken met de psycholoog. Het had me geholpen en ik was blij dat ik die stap genomen had. Ik was blij dat ik beter was en weer normaal kon leven, zonder mezelf kapot te willen maken. Ik was blij dat ik eindelijk besefte dat er weldegelijk mensen waren die van mij hielden. Ik was blij dat ik eindelijk weer kon leven.

Mijn mobiel trilde. Ik bekeek het berichtje dat ik kreeg en lachte. Sander miste me nu al en dat terwijl ik net de straat uit was. Dat werd wat tijdens mijn weken in Spanje. 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Dit was dus het einde van het verhaal! Ik wil al mijn lezers op girlscene en wattpad heel erg bedanken voor jullie leuke reacties! En jullie natuurlijk ook bedankt voor het voten! :) Ik ben blij en heb dit verhaal met veel plezier geschreven. Binnenkort plaats ik een nieuw verhaal: van de aardbodem verdwenen! 

Geen uitweg meerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu