part ten

2K 129 3
                                    

Při psaní téhle čásli jsem zrovna měla puštěnou písničku Give Me Love od Eda Sheerana, tak bych byla ráda, kdybyste si ji pustili taky. Odkaz na ni najedete vpravo. Užijte si díl xx

V minulém díle jste četli:

''Kvůli tobě jsem odjela z města! Kvůli tobě jsem opustila tohle místo, které mám tak moc ráda! Kvůli tobě jsem musela odejít z práce! Kvůli tobě jsem opustila kluka, kterého jsem milovala a který miloval mě!'', pořád jsem tomu nemohla uvěřit. Můj brácha udělal tohle. Můj vlastní brácha, se kterým bydlím.

''Konečně ti všechno dochází'', usmál se Andy. On se usmál!

''Kdy ses tak změnil? Takový jsi nebyl. Takový jsi nikdy nebyl'', zakroutila jsem hlavou. Lissa stála už asi půl metru od Andyho.Podívala jsem se tázavě na ni.

''Přísahám, nevěděla jsem o tom'', řekla a podívala se na Andyho.

''Tohle jsi přehnal Andy. Vážně hodně přehnal'', řekla mu.

''Maggie'', řekl Louis. Musím se odtud dostat. Chytla jsem Lissa za ruku a táhla ji ulicí domů. Běželi jsme a ani jednou se nezastavili. Utírala jsem si slzy a vstřebávala všechno, co jsem slyšela. On mě vážně miloval. Nebyla to jen hra. 

Doběhli jsme s Lissou domů a já hned utíkala do pokoje.

''Musím se z tohohle bytu dostat. Nemůžu tady zůstat už ani minutu, ne s ním'', řekla jsem a začala vytahovat tašky. Další balení. A znovu, kvůli Andymu. 

''Já půjdu taky'', řekla Lissa. 

''Nechci vám ničit vztah ale, já s ním už nechci mít nic společeného''

''Maggie, s takovým hajzlem já být nemůžu. Musíš zavolat Louisovi'', řekla. 

''Ale já se bojím, že už mě nemiluje'', řekla jsem tiše.

''Maggie, miluje tě. Viděla jsi, jak zoufalý dneska byl? Několikrát byl i tady, když jsi byla v Paříži. Pořád se ptal, kam jsi odjela, ale my mu to neřekli, protože jsi nás o to poprosila'', řekla. Další věc. Andy si vymyslel, že mu Louis řekl, že je rád, že jsem odjela a že už mě nikdy nechce vidět.

''Zavolej mu, řekni mu, jak to bylo, o tom dopise a uvidíš, že všechno bude zase dobré. Nenechám Andyho, aby vám nadobro zničil vztah. To ne'', řekla. Položila jsem oblečení do tašky a šla za Lissou. 

''Děkuju. Jsi vážně skvělá kamarádka'', řekla jsem a obejmula ji. 

''Ale kam půjdeš ty?'', zeptala jsem se jí. 

''Když jsi byla pryč, koukala jsem po pár bytech. Řekla jsem si, že bychom se s Andym mohli odstěhovat a tento byt ti nechat. Mám ho zamluvený a majitelka řekla, že stačí podepsat pár papírů a můžu se nastěhovat. Je plně vybavený, takže si tady sbalím věci a můžu jít'', řekla Lissa. 

''Pořád tomu nemůžu uvěřit'', vzlykla jsem. 

''To já taky ne''

''Půjdu si sbalit věci'', oznámila mi Lissa a vyšla z pokoje. Skládala jsem do tašek úplně všechny věci, co jsem v pokoji měla. Stejně tak i v koupelně. Měla jsem asi 3 plné vělké tašky a jednu menší tašku na kosmetiku a ostatní takové věci. 

Mezitím, před Starbucks, z pohledu Louise:

''Ty jsi takový hajzl'', řekl jsem skrz zuby. Měl jsem co dělat, abych se udržel. Nejradši bych po něm skočil a zabil ho. Kvůli němu jsem málem nadobro přišel o Maggie. Ale podruhé se mu to už nepovede. Teď už ne. Udělám všechno proto, abych byl zpátky s ní. Nedovolím, aby se kvůli němu znovu mezi námi něco stalo. 

''Tak hrozně tě nenávidím Louisi. Nejradši bych tě zničil, aby jsi dál nemohl Maggie ničit život'', řekl. To už jsem se neudržel. Vystartoval jsem po něm a vrazil mu do huby. 

''Čuráku!'', zakřičel a chtěl mě bouchnout do břicha, já mu ale ruku zastavil a bouchnul do břicha jeho. Zakňučel bolestí. Potom se ale znovu rozběhl ke mě. Odhodil jsem ho a vrazil mu podruhé. Cítil jsem krev na mých kloubech. Pálilo to, ale mě to bylo jedno. Měl jsem vztek a nejradši bych ho zabil. Zvedl se, ale začal couvat. Rukou se držel za nos, tekla mu z něj krev.

''Tímhle to ještě nezkončilo'', řekl a odešel za roh. Po chvilce jsem začal zase dýchat normálně, ne zrychleně, jako předtím. Pálení kloubů jsem začal cítit víc a víc. A potom mi zazvonil mobil. Vytáhl jsem ho z kapsy a viděl to jméno na obrazovce. Hovor jsem hned přijal.

''Maggie?'', vydechl jsem do mobilu.

''Louisi já.. stojím před naším domem. Přijedeš.. teda.. mohl bys prosím přijet?''

''Za pár minut jsem tam'', řekl jsem a hovor položil.

Mobil jsem vrátil zpátky do kapsy a utíkal k autu. Musím se tam dostat dřív než Andy. Nasedl jsem do auta, zapnul si pás a nastartoval. Rychle jsem vyjel z parkoviště a jel směrem k jejich bytu.

Zastavil jsem před panelákem. Viděl jsem Maggie, jak stojí na chodníku a dívá se na mě. Brečela, viděl jsem, že brečela. Rychle jsem vystoupil a šel za ní. Ale asi 3 metry před ní jsem se zastavil. 

''Lousi, všechno mě moc mrzí, já..'', rozběhl jsem se k ní a obejmul ji. Slyšel jsem, jak vydechla. Po skoro roce a půl ji znovu držím v náručí. Chybělo mi to. Ona mi chyběla. Hrozně moc. Každou noc jsem nemohl spát, protože jsem přemýšlel, kde asi je. Někdy jsem šel do baru a opil se. Každou sekundu jsem na ni myslel, nemohl jsem ji dostat z hlavy. Tak moc jsem se bál, že už ji nikdy neuvidím.

''Už tě nikdy nenechám odejít Maggie'', zašeptal jsem jí do ucha a pevně ji stiskl.

Tak co myslíte, je Louggie zpátky? Hvězdičkujte a komentujte xx

Girlfriend Or Whore? // Lost LoveWhere stories live. Discover now