part seventeen

1.8K 118 1
                                    

V minulém díle jste četli:

''Dobře'', řekla jsem a snědla poslední sousto vajíček. Dopila jsem džus a šla jsem se obléct. Venku bylo opět hezky a teplo, tak jsem si vzala modro-bílé kraťase a bílý nátělník. Přešla jsem do koupelny a jemně se namalovala. V ložnici jsem si vzala tašku, mobil, peníze a šla zase dolů. Louis seděl na barové židli a dělal něco na mobilu. 

''Můžeme?'', zeptal se mě.

''Jojo'', usmála jsem se a oba jsme šli a chodbu. Do tašky jsem si hodila klíče, které mi včera Louis dal, obula si vansky a oba jsme vyšli ven z domu. Nasedli jsme do Louiho auta a vyjeli jsme. Nákupák, ve kterém se mám potkat s Danielle, nebyl daleko, takže jsme byly za pár minut tam. 

''Takže večer'', řekl Louis a přitáhl si mě k sobě. Jemně mě políbil a usmál se na mě. 

''Pa'', řekla jsem a s úsměvem vysedla z auta. Ještě jsem mu zamávala a auto hned zmizelo. 

''Maggie'', uslyšela jsem za sebou. Otočila jsem se a viděla Danielle stát na chodníku. Byla snad ještě krásnější než před tím. A to jsem si myslela, že to nejde. Usmála jsem se na ni a utíkala za ní.

''Danielle'', vydechla jsem, když mě vtiskla do svého objetí. 

''Tak ráda tě zase vidím Maggie''

''Hrozně jsi mi chyběla Danielle'', řekla jsem. Měla na tváři úsměv, jako vždy, co jsem ji viděla. Vlasy měla rozhozené po zádech. Naprosto zbožňuju její vlasy. 

''Kde jsi skoro ty dva roky byla?'', zeptala se mě. 

''Pojďme si někam sednout, všechno ti to řeknu'', řekla jsem a ukázala na vchod. Kývla a tak jsme šli dovnitř. Hned jsme zamířili do Starbucks. 

''Běž si sednout, přinesu nám kávu'', řekla jsem Danielle. 

''Dám ti peníze''

''Ne, ne'', usmála jsem se a poslala ji si sednout. Vzala jsem nám 2x perníkové latte a jahodový cheesecake. Zaplatila jsem to a šla k Danielle, která seděla u zadního stolu. 

''Tak, povídej'', řekla a napila se kávy. Takže zase, všechno od začátku. 

''Ten můj brácha, Andy.. On Louise nemá rád. No, vyloženě ho nesnáší. Když jsme se vrátili z Ameriky, přišla jsem domů a v bytě v kuchyni na stole ležela obálka. Andy mi řekl, že si to tu Louis nechal a že to tu leželo celou dobu, co jsme byly pryč. Ten dopis byl napsaný pro nějakou Franny a bylo v něm napsané, že se mnou všechno byla jen hra, že šlo jen o sex a prostě, že to všechno byla jen hra. Nevěřila jsem, že by tohle Louis mohl napsat, ale musela jsem odjet pryč z Londýna. A tak jsem odletěla do Paříže k rodičům'', povídala jsem Danielle, která na mně hleděla s otevřenou pusou. 

''Do Paříže mi Andy volal, že u něj byl Louis a řekl mu, že je rád, že jsem odjela a že už mě nechce vidět. Byla jsem v Paříži rok a několik měsíců, potom jsem se vrátila zpátky. A včera jsem zjistila, že ten dopis nepsal Louis, ale Andy. Protože nás chtěl rozeštvat, zničit nám vztah'', dořekla jsem a znovu se napila kávy.

''To je hajzl'', řekla Danielle. 

''Já pořád nechápu, že mi tohle udělal můj vlastní brácha. Že mě takhle zradil'', vzdychla jsem si. 

''Takže jenom kvůli němu jsi odjela do Paříže? A málem jsi se k Louisovi nevrátila?''

''Jo'', kývla jsem. 

''Pane Bože'', chytla se za hlavu. 

''Ale teď je všechno v pohodě ne? Myslím s Louisem?'', zeptala se. 

''Víc než to'', usmála jsem se. 

''Tak to jsem ráda'', oplatila mi úsměv. 

''Jeho dům, je vlastně i můj dům, protože jsem napsaná ve smlouvě. Napsal mě tam Louis, protože doufal, že se k sobě vrátíme. Udělal pro mě v tom domě šatnu a dokonce ji i vybavil. Je prostě úžasný''

''Já vám to tak strašně přeju'', rozzářila se Danielle. 

''A co ty s Liam?'', zeptala jsem se a znovu se napila kávy. Dortík jsme už obě měli dojezený. 

''Skvělý. Liam je skvělý. Pořád mi nosí kytky a když jsou někde pryč kvůli skupině, pořád mi volá a hned jak dostane volno, přijede za mnou'', řekla a já se musela usmát. 

''To je krásný'', řekla jsem. 

''Půjdeme do obchodů?'', navrhla jsem.

''Joo'', řekla Danielle a začala tleskat. Zasmála jsem se. Dopili jsme kávu, vzali si tašky a chodili po nákupáku, zašli do různých obchodů, na oběd, ke kadeřnici a celý den jsme si užili.

Komentujte a hvězdičkujte xx

Girlfriend Or Whore? // Lost LoveWhere stories live. Discover now