part twenty two

1.5K 110 4
                                    

V minulém díle jste četli:

''Oh, určitě rádi přiletíme'', řekla máma nadšeně. Usmála jsem se. 

''Tak ahoj Maggie''

''Ahoj mami, pozdravuj tátu. A už se těším, až se tady ukážete'', řekla jsem.

''On tě taky určitě pozdravuje. Tak papa'', řekla a hovor položila.

Po zbytek večera jsme se dívali na různé pořady v televizi a jedli pizzu, kterou jsme si objednali.

Celou dobu, co jsem měla sádru na noze, se o mně Louis staral. I když jsem to nepotřebovala. Po 3 týdnech mi sádru sundali. Konečně jsem mohla normálně chodit a všechno bylo v pořádku. Bylo zrovna pondělí odpoledne, když jsem seděla v obýváku u televize. Louis byl s klukama na natáčení nového cdčka. Seděla jsem a měla jsem divný pocit. Divný pocit v břiše. Takový, ani to nejde popsat. 

V telce dávali film Sex ve městě 2 a tak jsem ho sledovala. Po asi 15 minutách sledování naskočila reklama. Většinou to byly reklamy na jídlo. A potom naskočila reklama na vložky a tampóny. Sakra!! Vyskočila jsem ze sedačky a běžela k tašce, kde jsem měla diář. Listovala jsem tímhle měsícem a zastavila jsem se u 19. Ten den jsem měla dostat menstruaci. Dneska je 27. Pane Bože. Ten tlak v břiše, opožděná menstruace. Ježiši! Vrátila jsem se do obýváku a vzala mobil. Rychle jsem vytočila Danielle a znovu jsem si sedla.

''Ano Maggie?'', ozvalo se hned.

''Tlak v břiše, opožděná menstruace! Danielle já jsem asi těhotná!''

''Oh Maggie a víš to jistě?''

''Ne já, napadlo mě to pře chvílí, potřebuju těhotenský test. Máš teď čas?'', ptala jsem se rychle. 

''Jo jasně že mám čas'', vyhrkla Danielle. 

''Dobře, za 10 minut jsem u tebe, jedeme do obchodu'', řekla jsem a položila hovor. Po cestě nahoru jsem si mobil dala do kabelky a šla do šatny. Vzala jsem si riflové kraťase a černou košili. V koupelně jsem si učesala vlasy a jemně se namalovala. Seběhla jsem chody na chodbu, vzala si tašku, klíče a šla ven. Zamknula jsem dům a šla do auta. Hodila jsem kabelku na zadní sedadlo, nastartovala a jela k Danielle. 

Ta už čekala před domem. Zastavila jsem u ní a ona hned otevřela dveře od auta a sedla si vedle mně. 

''Jestli je to pravda, aa!''

''Jo, já vím, bylo by to neuvěřitelné!'', řekla jsem. 

''Rychle, jedeme pro ten test, chci vědět jestli budu tetička'', řekla Danielle a zapnula si pás. Vyjela jsem teda k obchodu. Zaparkovala jsem auto na parkovišti a obě jsme vystoupily. Vzala jsem si kabelku zamknula auto a šly jsme dovnitř. Hned jsme zamířily k regálům s hygienou. Danielle ukázala na poličku, kde byly testy, Bylo jich tu hrozně moc a tak jsem prostě jeden vzala. Dál jsme vzaly ještě dvě Milky čokolády a Coca colu. Obě jsme měli chuť na sladké a taky, měla jsem šílené nervy. 

''Jedeme k nám'', řekla jsem za pokladnou. Sedly jsme do auta a jely domů. Test jsem měla schovaný v kabelce a hned, jak jsme za sebou zavřely dveře, jsem ho vytáhla. 

''Počkej v obýváku'', řekla jsem Danielle. 

''Držím palce'', povzbudivě se na mně usmála a zabočila do obýváku. Já zamířila do koupelny. 

O 7 minut později:

Test jsem měla položený vedle umyvadla a já jsem byla opředá o zeď. Bojím se na něj podívat. Hrozně moc chci, aby se objevily dvě čárečky. Kdybych byla vážně těhotná, já.. Byla bych hrozně šťastná. A myslím, že i Louis. Určitě ano. Už jsme se spolu bavili o dětech. Zrovna minulý týden. 

Ale stejně je to divné. Za poslední dobu jsme spolu spali jen jednou. Tenkrát, večer, u bazénu. Za tu dobu, co jsem měla zlomenou nohu, ne. Asi to je jenom planný poplach. Přece jenom, hodně lidí se o to pokouší roky. A nám by se to povedlo hned napoprvé? Když jsme se o to ani nesnažili? 

Dost Maggie, musíš se na to podívat. Šla jsem k umyvadli a vzala test do ruky. Zavřela jsem oči a zase je otevřela. Zhlubova jsem se nadechla a rychle se podívala na test. 

2 čárečky. 

Girlfriend Or Whore? // Lost LoveWhere stories live. Discover now