part fifteen

2K 127 3
                                    

V minulém díle jste četli:

Dala jsem si mobil na noční stolek a tašky s oblečením jsem vzala do ruky a přešla do mé šatny. Ano, do mé šatny. Oh bože, to je šílené, mám svou vlastní šatnu.

Vydělávala jsem si oblečení a hned si je dávala na věšáky a do poliček. Roztřídila jsem si šuplíky na spodní prádlo, na ponožky a ostatní věci jako jsou plavky a podobné. Měla jsem i nějaké páry bot, tak jsem je dala mezi ostatní, které tady už byly. Ty, které koupil Louis. Byly tady i sportovní, jako jsou conversky, adidas boty, vansky, ale taky boty na podpatku. Všechny věci tady tak byly. I normální, všední, i elegantní a společenské. 

''Maggie, večeře'', zavolal na mě Louis zdola. 

''Už jdu'', zavolala jsem na něj zpátky a běžela po schodech dolů.

''Uhm, tady to voní'', řekla jsem, když jsem přišla do jídelny. Na stole byly talíře, příbory a to hlavní.. jídlo. Louis se na mě usmál a sedl si. Sedla jsem si na židli naproti něj a Louis nám oběma nabral jídlo. 

''Je to výborné'', pochválila jsem jeho špagety. 

''Děkuju'', usmál se. 

''Zítra v 10 se mám sejít s Danielle'', řekla jsem. 

''Budeš chtít někam odvést?'', zeptal se mě. 

''Noo'', jemně jsem se usmála. 

''O půl 11 máme s kluky sraz ve studiu, takže tě tam, někam, můžu zavést'', řekl.

''Pokud to nebude problém, budu ráda'', řekla jsem a hodila do sebe spolední sousto jídla. 

''Maggie, není to problém'', usmál se. 

''Dobře. Děkuju'', řekla jsem. Oba jsme šli do kuchyně a já trvala na tom, že umyju nádobí. 

''Bazén nebo film?'', zeptal se Louis. 

''Bazén a potom film'', řekla jsem. Zasmál se. 

''Dobře. Bazén a potom film'', řekl. Ukázal na chodbu a oba jsme šli po schodech nahoru. Já šla do své šatny, on do své. Otevřela jsem šuplík, kde jsme měla plavky a vybírala, které si dám. Nakonec jsem vybrala růžový spodek a bílý vršek bez ramínek. Uprostřed nich byla zlatá brož. Koupila jsem si je nedávno v Paříži. Hrozně se mi líbili. 

Vyšla jsem ze šatny, Louis zrvona seděl na posteli. Otočil se na mě a, vyvalil oči. Jo, vážně. Začala jsem panikařit, nevěděla jsem, co to znamená. 

''Já.. něco se děje?'', koktala jsem. 

''Jsi tak nádherná'', vydechl, stoupnul si a šel ke mě. 

''Myslela jsem si, že n..'', umlčely mě jeho rty. Jeho studené rty, které poslaly po celém těle vědět, že se mě dotkly. 

''Já, promiň, ale jsem z tebe úplně mimo'', promnul si obličej. Usmála jsem se a chytla ho za ruku. 

''Jdeme?'', zeptala jsem se. 

''Ne, já jdu. Ty se neseš'', řekl a hned mě vzal do náruče. Zasmála jsem se. Šel se mnou ke schodům a ze schodů dolů. Přišel až k bazénu, kde mě položil. 

''Moment, hned jsem tady'', řekl a hned zmizel. Po chvilce se bazén rozsvítil. Bylo to nádherné. Vedle bazénu byl stůl, na kterém byly ručníky. Někdo mě obejmul zezadu. 

''Pěkné ne?'', řekl Louis. 

''Nádherné'', řekla jsem a Loui se postavil vedle mě. Stáli jsme těsně u bazénu a já jsem měla takovou chuť ho tam shodit. Jen do něj mírně drknout a.. Tak jsem to udělala. 

''Aaa'', zakřičel. Začala jsem se smát. 

''Ty potvoro, pojď sem'', řekl a natáhl ke mě ruku. 

''Nene'', smála jsem se. Loui se opřel o břeh a vyskočil ven. Začala jsem před ním utíkat ale však víte, Loui je rychlejší. Chytil mě a přehodil si mě přes rameno. 

''Louisiii'', křičela jsem se smíchem. 

''Neměla jsis začínat'', zasmál se. 

''Zacpi si nos'', řekl. 

''Prosíím'', řekla jsem zoufale, ale nepomohlo to. Už jsem letěla do bazénu. Rychle jsem si zacpala nos. A cítila jsem, že Louis skočil za mnou.

''Já těěě'', řekla jsem a plavala k němu.

''Miluju? Ano, já vím, já tebe taky'', řekl a já se zasmála. Snažila jsem se ho ponořit, ale nešlo to, ani se nehnul. Místo toho se mi smál.

''To je nespravedlivé'', zakňučela jsem.

''Ale notaak'', řekl a přitáhl si mě k sobě. Jemně opřel své rty o ty mé a já se od něj odsunula a začala po něm stříkat vodu.

''Tak ty toho nenedáš?'', řekl a šel ke mě. No, spíš plaval. Otočila jsem se a plavala od něj, on mě ale chytil za nohy a přitáhl k sobě. 

''Nadechnout se nad hladinou'', řekl a ponořil mě. Po chvilce mě výtáhl. 

''Nadechnout se nad hladinou'', řekl znovu a znovu mě ponořil. Potom mě zase vytáhl. Nemohla jsme popadnout dech. 

''Nadechnout se nad hladinou'', řekl a zase mě ponořil. Nechal mě pod vdou trošku déle a potom mě vytáhl. Zrychleně jsem dýchala. 

''Tohle.. je.. šikana'', říkala jsem mezi dýcháním. 

''Ale Maggieee'', řekl a posunul se ke mě. 

''Ne už ne'', zakňučela jsem. Usmál se. 

''Neboj'', pošeptal a opřel svoje čelo o to mé. Svou dlaň položil na mou tvář a já po chvilce zase dýchala normálně. Přitiskl své rty na ty mé. Cítila jsem chlor, ale bylo mi to jedno. Jemně zkousl můj dolní ret a já vzdychla. Tohle mi chybělo. On mi chyběl. Hrozně, hrozně moc. 

''Miluju tě Maggie. A už o tebe nikdy nechci přijít'', řekl a znovu mě políbil. Tentokrát dlouze. Stáli jsme uprostřed našeho bazénu a líbali se. A já nevnímala nic jiného, jen jeho rty a to, jak mě rukou hladí po celém těle.

Cítila jsem, jak mě vyzvedl na břeh bazénu. Na chvíli se ode mě odtrhl a vylezl za mnou. Potom mě vzal do náruče a já obmotala své nohy kolem něj. Položil mě na trávu kousek od bazénu a naklonil se ke mě. Svou ruku opřel vedle mé hlavy, aby mě nezalehl.

''Taky tě miluju Louisi'', řekla jsem. Kapky vody padaly z jeho vlasů na můj obličej. Jemně hlavou zatřepal. Byla to snad ta nejkrásnější věc na světě. Prstem přejel po mé tváři, potom po krku až na břicho a na spodech mých plavek. Jemně jsem se zachvěla. Cítila jsem, jak mi spodek plavek stahuje dolů. To stejné udělal se svými plavkami. Naklonil se ke mě a políbil mě na čelo. A potom do mě vnikl.

Až teď sjem zjistila, že jsem zadržovala dech a konečně jsem ho vydechla. Začal se ve mě pohybovat a u toho mě políbil na krku.

A tak jsme se milovali na zahradě našeho domu. Ne rychle a tvrdě. Ale pomalu a jemně. Louis nebyl jako kluci, kteří se milovali jen proto, že mohli. On se miloval s citem. Ne jen proto, aby si užil. Ale proto, že mě miluje. Miluje mě, já to vím. A já miluju jeho.

Komentujte a hvězdičkujte, ať vím, že tuhle story nepíšu zbytečně. Love you guyyys xx

Girlfriend Or Whore? // Lost LoveWhere stories live. Discover now