part twenty five - THE END

2.3K 194 30
  • Dedicated to Pro všechny, kteří četly tuhle story x
                                    

Celé moje těhotenství se o mně Louis úžasně staral. Když mohl, bych pořád se mnou a obskakoval mě, i když jsem to nechtěla. 

Chodili jsme po nákupech a nakupovali věci pro naše dítě. Po pár kontrolách u doktora jsme se dozvěděli, že budeme mít malého Louise! Na tom jméně jsme se oba shodli. Teda, já ho navrhla a Louis neprotestoval. Takže doma budu mít dva Louise. Dva Tomlinsony. Dva nejlepší kluky na světě. 

Po několika měsících se nám malý Louis narodil. Byl to celý velký Louis. Vážně. Úplně jako by přešli přes kopírák. 

Po 4 měsících, co jsme měli malého Louiho, mě velký Louis požádal o ruku. Řekl mi, že to takhle chtěl až teď, aby to malý Louis zažil. I když si to třeba nebude pamatovat. A taky, abychom si oba užili svatební noc. Hahah.

Na svatbě jsem měla úžasné bílé svatební šaty. Takové jaké jsem si už jako malá představovala, že budu mít. Jako svědka jsem si vzala Danielle. A Louis Liama. Na svatbu jsme pozvali naše kamarády a rodinu. Niall, Zayn, Harry a Liam pro mně a pro Louise složili písničku o nás dvou. Bylo to skvělé, dokonce mi i slzy tekly. Celá svatba byla úžasná. Celý můj život byl úžasný. 

Na svatební cestu jsme jeli na Maledivy. Vybral to Louis, jako překvapení pro mně, protože věděl, že bych se tam někdy chtěla povídat. Bylo to tam naprosto skvělé. 

Louis byl úžasný táta. Když nebyl s kluky v práci, byl pořád s Louisem juniorem. Hráli si spolu, dělali spolu blbosti. Hodně jsme spolu chodili ven, jako třeba do zoo a tak. 

Taky malého Louise měli hodně rádi, jak jeho babička a dědeček, tak tetičky a strýčkové. Danielle ho úplně zbožňovala, stejně jako Lissa. A to stejné kluci z One Direction. Harry byl na něm závislý a malý Louis ho zbožňoval. Harry to s dětma vážně uměl. Jednou z něho bude skvělý táta. 

Jak malý Louis rostl a rostl, byl víc a víc podobný do velkého Louise. Až neuvěřitelně podobný. Vždy se mi líbilo, že když jsem zavolala Lousi, ozvali se oba dva.

Měli jsme se skvěle, všichni. Měla jsem milujícího manžela a dokonalé, hodné dítě. Co víc si přát? Nic. Nic víc jsem nepotřebovala. Měla jsem tyhle dva nejlepší kluky na světě a stačilo mi to! 

Zazvonil zvonec, a story o Louisovi a Maggie byl konec!

Děkuju moc za čtení, jste nejlepší čtenáři! Doufám, že dál budete sledovat můj profil a číst další moje příběhy. A taky doufám, že se vám tahle story líbila! Hrozně mě psaní ní bavilo. Tak doufám, že jsem ji neptala zbytečně. 

Ještě jednou moc děkuju, jste vážně nejlepší! Těším se na další návštěvy mého profilu a čtení mých příběhů. Love you guys! x

Girlfriend Or Whore? // Lost LoveWhere stories live. Discover now