part nineteen

1.8K 111 3
                                    

V minulém díle jste četli:

''Máš auto!'', vykřikl Harry. 

''Mám auto!'', vykřikla jsem taky a oba jsme se začali smát. Rozběhla jsem se k němu a sedla si do něj. No vážně, mám vlastní auto. Hned jsem nastartovala a zkoušela všechny fuknce. Dokonce i otevírat okna. Harry se mi smál, ale já měla hroznou radost. 

''Svez-''

''Samozřejmě že tě svezu'', zasmála jsem se. Rozjela jsem a jela směrem k Harrymu. Tak dobře se to auto řídilo! Vyhodila jsem Harryho u jeho domu, ještě jednou jsem mu poděkovala a jela domů. 

Zaparkovala jsem svoje nové auto vedle Louiho auta. Když jsem se podívala na hodiny, bylo přesně 12. Myslela jsem, že jsem pryč dýl. Odemknula jsem si dům a šla dovnitř. Na chodbě jsem si sundala boty a tašku položila na stolek. Slyšela jsem hluk z kuchyně a tak jsem šla tam. 

''Ahoj'', pozdravila jsem Louise. Stál u kuchyňské linky a když jsem ho pozdravila, otočil se. 

''Ahoj broučku'', řekl a usmál se. Pokračoval dál ve vaření, poznala jsem, že dělá čínu. V hrnci se mu vařili nudle. Vím, že se mně nebude ptát, kde jsem byla, on takový není. Nemusí vědět o všem a jsem za to ráda. Když jsem bydlela s Andym, musela jsem mu hlásit všechno, skoro i to, že jdu na záchod. 

''Krásně to voní'', řekla jsem a sedla si na linku. 

''Pohlídáš mi to prosím na chvíli? Jenom si odskočím'', řekl Louis. Kývla jsem a seskočila dolů. Zamíchala jsem nudle a Louis byl za chvíli zpátky. Podal mi bílou obálku a odstrčil mě od vaření. 

''Co to je?'', zeptala jsem se. 

''Podívej se'', mrkl na mně. Znovu jsem si sedla na linku a otevřela obálku. Vytáhla jsem dva lístky na něco jako festival, který je dneska.

''Demi Lovato? Olly Murs?! Ed Sheeran?!'', jásala jsem. Všichni moji oblíbení zpěváci tam budou. 

''Bude tam dokonce i Danielle. A myslím že bude tancovat zrovna s Demi'', řekl Louis. 

''Bože, to je skvělý''

''Říkal jsem si, že jsme spolu dlouho nikde nebyli'', řekl. Seskočila jsem znovu dolů a obmotala ruce kolem Louiho. 

''Jseš nejlepší'', zašeptala jsem. 

''To ty'', i když byl ke mě otočený zády, poznala jsem, že se usmál. 

''Začíná to ve 3'', řekl Louis. Pustila jsem ho a četla si, kdo dál tam bude vystupovat. Budou tam i Little Mix. 

''Ty Maggie, nevíš čí je to hnědé auto vedle mého?'', řekl Loui a díval se z okna. Já věděla že to hned zjistí.

''Moje'', řekla jsem. Ten pohled Louiho byl úžasný. 

''Tvoje?'', vydechl. 

''Ano, moje. Tohle je to, co jsem si dneska zařizovala. A Harry mi pomáhal'', řekla jsem. Viděla jsem, jak se Louis mračí. 

''Děje se něco?'', zeptala jsem se. 

''Měla jsi mi o tom říct, mohl jsem ti auto koupit''

''A přesně tohle jsem nechtěla, proto jsem s tím šla za Harrym. Chtěla jsem si ho koupit sama, ne za tvé peníze'', řekla jsem. 

''Notak, úsměv'', šťouchla jsem do něj. 

''Až si příště budeš chtít koupit loď, řekni mi o tom'', řekl a já se zasmála. 

''To už spíš vrtulník'', řekla jsem. Teď se Louis zasmál. 

''No vidíš, úsměv ti sluší víc'', řekla jsem a dala mu malou pusu na líčko. 

***

''Můžeme?'', zavolal na mě Louis. Byla jsem v ložnici a chystala se. 

''Hned jsem dole'', zavolala jsem zpátky a podívala se do zrcadla. Měla jsem na sobě hnědo-zelenou košili bez rukávu a černé legíny. Upravila jsem si vlasy a šla po schodech dolů. Louis už čekal na chodbě. Dala jsem si páskové sandály a ze stolku si vzala sluneční brýle. 

''Můžeme'', řekla jsem. Louis vzal klíče a zamknul dům. Už u dveří mě chytl za ruku a spolu jsme šli. Řekli jsme si, že se radši projdeme, než abychom jeli autem, když je tak hezky. Stavili jsme se ve Starbucks pro kávu. Šli jsme po ulicích, kde bylo vždy hodně lidí. A taky nás zastavovali nějací fanoušci. 

''Vy jste znovu spolu?'', zeptala se jedna. Louis se na mně podíval a usmál se. 

''Ano jsme'', řekl hrdě a stiskl mi ruku. 

''Moc vám to spolu sluší'', řekla druhá.

''Můžu se s váma vyfotit?'', ptali se skoro všichni. Líbilo se mi, jak je Louis ke svým fanouškám milý. Ať už jich potká 10 nebo 30, pokaždé se se všemi vyfotí. Odpoví jim na otázky, které se ho ptají. Usmívá se na ně tak, že holky málem kolabují. Tohle na něm miluju. 

Zastavili jsme na přechodě na ulici, kde zrovna nikdo nebyl. Projeli 2 auta a potom jsme šli. Zrovna jsem byla otočená k Louimu, když jsem za sebou slyšela motor. 

''Pozor Maggie!'', zakřičel na mě Louis, chytl mě a skočil s náma na bok. Cítila jsem hrozný tlak na noze, otřásala se mi hlava a sevřel se mi žaludek. Podívala jsem se před sebe a málem se mi zastavilo srdce. To auto, ta SPZka.. 

''To je Andyho auto'', vyhrkla jsem. Snažila jsem se pohnout nohou, ale nešlo to. Hrozně to bolelo.

Omlouvám se, že díl přidávám až teď. Vůbec jsem ale přes víkend neměla čas. Byla jsem s rodinou a tak, však to určitě znáte. Budu ráda za komentáře a hvězdičky xx

Girlfriend Or Whore? // Lost LoveWhere stories live. Discover now