part twenty three

1.6K 130 6
                                    

V minulém díle jste četli:

Test jsem měla položený vedle umyvadla a já jsem byla opředá o zeď. Bojím se na něj podívat. Hrozně moc chci, aby se objevily dvě čárečky. Kdybych byla vážně těhotná, já.. Byla bych hrozně šťastná. A myslím, že i Louis. Určitě ano. Už jsme se spolu bavili o dětech. Zrovna minulý týden. 

Ale stejně je to divné. Za poslední dobu jsme spolu spali jen jednou. Tenkrát, večer, u bazénu. Za tu dobu, co jsem měla zlomenou nohu, ne. Asi to je jenom planný poplach. Přece jenom, hodně lidí se o to pokouší roky. A nám by se to povedlo hned napoprvé? Když jsme se o to ani nesnažili? 

Dost Maggie, musíš se na to podívat. Šla jsem k umyvadli a vzala test do ruky. Zavřela jsem oči a zase je otevřela. Zhlubova jsem se nadechla a rychle se podívala na test. 

2 čárečky. 

Kriste pane! Jsem těhotná! Já jsem těhotná! Začala jsem křičet, nemohla jsem uvěřit tomu, že jsem vážně těhotná. Za chvíli přiletěla Danielle za mnou do koupelny.

''Jsem těhotná, já jsem těhotná!'', vykřikla jsem. Danielle zakřičela se mnou a hned mě obejmula. 

''To je úžasné! Budu tetička'', pořád mě mačkala ve svém objetí. Pořád jsem nemohla uvěřit tomu, že vážně budeme mít s Louisem miminko. 

''Maggie, před chvílí mi psal Liam, že už jede ze studia domů a že mě chce někam vzít, takže musím jet'', řekla. 

''Jo, to je v pořádku, v tom případě Louis tady bude za chvíli taky''

''Určitě bude nadšený, stejně jako ty. Tak se měj'', řekla, když jsme stály obě před vstupními dveřmi a ještě jednou mě obejmula. 

''Ahoj Danielle a pozdravuj Liama''

''Jasně, budu. Ty pozdravuj Louise'', usmála se a šla domů. Bydlí asi 4 minuty cesty pěšky od nás. Zavřela jsem dveře a šla po schodech nahoru. Test jsem vyhodila do koše, ale krabičku si vzala s sebou nahoru. Sundala jsem si oblečení, které jsem měla na sobě a oblékla si teplákové kraťase a volné bílé tričko. Za chvíli jsem uslyšela, jak někdo odemyká dveře. Louis. 

''Maggie?'', slyšela jsem ho volat z prvního patra. 

''Hned jsem u tebe'', zavolala jsem na něj. Vzala jsem si krabičku od testu do ruky, zhluboka se nadechla a šla dolů. Louis stál u ledničky v kuchyni, zády ke mně. Když slyšel, že jsem vešla, otočil se. 

''Ahoj lásko'', usmál se na mně. Krabičku jsem měla za zády. 

''Ahoj Louisi''

''Musím ti něco říct'', řekla jsem. 

''Něco se děje?'', zeptal se starostlivě. Natáhla jsem ruku s testem k němu. 

''To je.. těhotenský test'', řekl a všimla jsem si, jak se mu rozzářily oči. 

''A je pozitivní'', řekla jsem s úsměvem. 

''Oh pabe bože, budu táta!'', zakřičel Louis a okamžitě mě vtiskl do objetí. Hned se ale odtáhl. 

''Pozor na prcka'', řekl a já se musela zasmát. Jsem asi ve třetím týdnu a on říká Pozor na prcka.

''My budeme mít miminko!'', řekl a mou tvář chytil do svých dlaní. Kývla jsem a znovu se usmála. 

''To je.. oh bože, to je neuvěřitelné! Miluju tě Maggie!'', řekl a natáhl se ke mně. Přiložil svoje rty na ty mé a jednou rukou mi zajel do vlasů. Jsem tak šťastná. Mám toho nejlepší kluka, kterého jsem kdy mohla mít. A teď spolu čekáme miminko. To je, to je prostě šílené. Ale šíleně krásné. Sice je to za dlouho, ale tak hrozně se na toho prcka těším. Až spolu s Louisem budeme jezdit s kočárkem po parku, až si společně budeme hrát. 

Jsem vážně ta nejšťastnější holka na světě. A budu maminka. Vždycky jsem chtěla dítě. Už jako malá jsem si říkala, že si najdu kluka, kterého budu moc milovat a spolu budeme mít dítě. A plní se mi to. Vždy jsem chtěla dům, jaký teď máme. Auto, jaké teď mám. Všechno, co jsem chtěla, teď mám. To je, sakra to je tak perfektní!

''Taky tě miluju Louisi. Šíleně moc!''

Musím vám říct, že s touhle částí budou poslední 3 části téhle story. Všimla jsem si, že celkem kleslo číslo u přečtení, tak to nechci natahovat. Děkuju za to, že jste tuhle story četli a za úžasné komentáře, které jste vždy u části nechali. 

Doufám, že budete číst i moje další story, jak tu, kterou píšu, s Harrym, nebo tu, kterou budu psát, se Zaynem! :)

Ještě jednou moc děkuju za čtení téhle story a doufám, že si poslední 2 díly užijete x

Girlfriend Or Whore? // Lost LoveWhere stories live. Discover now