part sixteen

2K 121 3
                                    

V minulém díle jste četli:

''Taky tě miluju Louisi'', řekla jsem. Kapky vody padaly z jeho vlasů na můj obličej. Jemně hlavou zatřepal. Byla to snad ta nejkrásnější věc na světě. Prstem přejel po mé tváři, potom po krku až na břicho a na spodech mých plavek. Jemně jsem se zachvěla. Cítila jsem, jak mi spodek plavek stahuje dolů. To stejné udělal se svými plavkami. Naklonil se ke mě a políbil mě na čelo. A potom do mě vnikl.

Až teď sjem zjistila, že jsem zadržovala dech a konečně jsem ho vydechla. Začal se ve mě pohybovat a u toho mě políbil na krku.

A tak jsme se milovali na zahradě našeho domu. Ne rychle a tvrdě. Ale pomalu a jemně. Louis nebyl jako kluci, kteří se milovali jen proto, že mohli. On se miloval s citem. Ne jen proto, aby si užil. Ale proto, že mě miluje. Miluje mě, já to vím. A já miluju jeho.

Chvíli jsme jen tak leželi na trávě a dívali se na hvězdy. Potom nám začala být zima a tak jsem šli dovnitř. 

''Louis navrhuje společnou sprchu'', řekl. 

''Maggie se návrh líbí'', řekla jsem, když jsme šli oba do koupelny. Sundali jsme si plavky a vlezli do sprchového koutu. Louis vzal sprchu do ruky a pustil vodu, která byla ze začátku studená, takže jsem k němu přiskočila. Usmál se a nastavil teplou vodu. Přitiskl mě ke zdi a otíral své rty o ty mé, vodu nechal téct po našem těle. Vrájemně jsme si umyli tělo i vlasy. Jako první ze sprchy vylezl Louis a podal nám ručníky. Utřela jsem se, ručník obmotala kolem sebe a vyčistila jsem si zuby. To stejné udělal i Louis. On měl taky ručník obmotaný kolem sebe. No, kolem pasu. Měla jsem chuť mu ho strhnout, ale neudělala jsem to. Dneska to stačilo. 

Přišla jsem do šatny a vytáhla si pyžamo; tričko a kraťase. Vrátila jsem se do ložnice, kde už Louis ležel na posteli. Měl na sobě jen trenky. Sjel si mě pohledem a usmál se na mně. Nadzvedl přikrývku a já pod ni zalezla. Louis si mě přisunul k sobě a já mu hlavu položila na hruď. 

''Vybral jsem LOL, je to tvůj oblíbený film, že?'', řekl. Kývla jsem. Vždy vybíral ty filmy, které se líbili mě. Jak říkám. Je úžasný. Za chvilku film začal hrát a Louis kolem mě obmotal ruce. 

''To je pěkný ne? Ležíme spolu v naší posteli, v našem domě'', řekl Louis. Usmála jsem se. 

''Je to šílený, ale dokonalý'', řekla jsem a na jeho břiše mu začala kreslit různé tvary. Sledovali jsme film a já ucítila, že se mi zavírají výčka. No a po chvilce jsem zaspala úplně. 

Ráno mě vzbudil zvuk budíku. No vidíte, ten jsem si zapomněla nastavit. Louis myslí na všechno. Podívala jsem se na hodiny, bylo 9. Natáhla jsem se pro Louiho mobil a budík vypnula. Sedla jsem si a chtěla si stoupnout, ale Louiho ruce mě stáli zpátky k sobě.

''Ještě chvilku'', zamumlal, aniž by pohl rty. Jak to dokázal?   

''Musíme vstávat'', pošeptala jsem. 

''Nejradši bych zůstal celý den v posteli'', řekl a konečně otevřel oči. 

''Ale musíš do práce a já na sraz s Danielle'', připomenula jsem mu. Usmál se. 

''Mám perfektní práci'', řekl. 

''A taky ji děláš perfektně'', řekla jsem. Znovu se usmál. 

''A teď jdeme, vstávat'', řekla jsem a odhodila přikrývku. Zakňučel a já šla do koupelny. Vyčistila jsem si zuby a opláchla si obličej. Učesala jsem si vlasy a seběhla schody dolů, do kuchyně. Otevřela jsem ledničku a první co mě napadlo udělat k snídani; míchaná vajíčka.

Za pár minut jsem je měla hotové a tak jsem nachystala stůl. Vytáhla jsem dva talířky, dvě skleničky a dvě vidličky. Na stůl jsem dala pomerančový džus, co byl v ledničce a pánev s vajíčky.

''Mmm, teda'', chytl mě zezadu Louis a dal mi pusu do vlasů.

''Vypadá to hezky'', řekl a posadil se. Podala jsem mu košík s pečivem a začali jsme jíst.

''V kolik se vrátíš?'', zeptala jsem se.

''Asi nějak kolem 5. Můžeme potom něco podniknout, jestli chceš'', usmál se.

''Dobře'', řekla jsem a snědla poslední sousto vajíček. Dopila jsem džus a šla jsem se obléct. Venku bylo opět hezky a teplo, tak jsem si vzala modro-bílé kraťase a bílý nátělník. Přešla jsem do koupelny a jemně se namalovala. V ložnici jsem si vzala tašku, mobil, peníze a šla zase dolů. Louis seděl na barové židli a dělal něco na mobilu. 

''Můžeme?'', zeptal se mě.

''Jojo'', usmála jsem se a oba jsme šli a chodbu. Do tašky jsem si hodila klíče, které mi včera Louis dal, obula si vansky a oba jsme vyšli ven z domu. Nasedli jsme do Louiho auta a vyjeli jsme. Nákupák, ve kterém se mám potkat s Danielle, nebyl daleko, takže jsme byly za pár minut tam. 

''Takže večer'', řekl Louis a přitáhl si mě k sobě. Jemně mě políbil a usmál se na mě. 

''Pa'', řekla jsem a s úsměvem vysedla z auta. Ještě jsem mu zamávala a auto hned zmizelo. 

''Maggie'', uslyšela jsem za sebou. Otočila jsem se a viděla Danielle stát na chodníku. Byla snad ještě krásnější než před tím. A to jsem si myslela, že to nejde. Usmála jsem se na ni a utíkala za ní.

Komentujte a hvězdičkujte xx

Girlfriend Or Whore? // Lost LoveTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang