Bölüm On Üç - Tehlike

323K 22.3K 34.5K
                                    

Veee yeni bölüm geldiiii! Haydi Karanlık Severler Wattpad başına!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




Veee yeni bölüm geldiiii! Haydi Karanlık Severler Wattpad başına!

Bölümden önce İzmir ve Afyon'daki Ateş Böceklerim, buraya bakın😍
🔥Bu cumartesi günü saat 15:00-16:00 arasında Ateşin Oğlu imzası için İzmir Kitap Fuarı'nda, Epsilon Yayınevi standında olacağım.

🔥Ardından 28 Nisan Cumartesi günü 15:00-16:00 arasında aynı şekilde Afyon kitap fuarında olacağım.

Hepinizi bekliyorum, kitabınız olsa da olmasa da gelin, sarılalım! ❣️🔥

Geçen bölüm oy ve yoruma koyduğum hedef-sınır-istek ne sayarsanız, geçmediği halde bölümü yayınladım çünkü bu her bölümü hakkıyla okuyup yorumunu ve oyunu veren tatliş okuyucularıma haksızlık olurdu. Beklemenizi sevmiyorum, sizi bekletmeyi hiç sevmiyorum. Koyduğum hedefler inanın sadece etkileşiminizi arttırmak için, bölümü yazıp sınır geçilmedi diye paylaşmamazlık bu zamana kadar hiç yapmadım, yapmam da. Ama yorumlarınızı okumak yazma hevesimi artırıyor.

Beni bundan, güzel, eleştirel yorumlarınızdan mahrum etmeyin.

En uzun yorumu, en çok paragraf yorumunu yapanlara gelecek bölüm ithaf sözüm olsun!

Bunun haricinde Karanlığın Şehri'nin bir sonraki yeni bölümü gelmeden önce paylaşacağım kesitleri okuyabilmek için Sulisindunyasi isimli instagram hesabımı takip etmenizi öneririm.

Sizi seviyorum!

Bu bölüm oy ve yorum hedeflerimiz:

Yorum Hedefi: +1000

Oy Hedefi: +1000

Ayyy çok konuştum🤦🏻‍♀️  Hadi bakayım göreyim sizi, bence yaparız!

Keyifli okumalar❣️

Bölüm On Üç - Tehlike

Kesik kesik nefesler aldıktan hemen sonra, kapalı olan gözlerinden birini açtı ve kısık bir sesle, ''Alaz,'' dedi ve daha fazla dayanamadan bilincini kaybedip Alaz'ın kollarının arasında düştü.

Alaz'ın bu durumla beraber donuk bakan gözlerine yerleşen hafif endişe kırıntılarını sezebilmiştim.

O an aklımda birden çok soru yer etti.

Kimdi bu kız ve burada neler oluyordu?

*

Alaz gövdesine düşen kızı tek hamlede kucağına aldığında kızın, vücudunun diğer bölgeleri gibi çamura bulanan cansız kolu aşağı doğru salındı. Bir ölü kadar solgun ve halsiz duruyordu.

Alaz tek ayağıyla arkasındaki kapıyı kapatıp hızlı adımlarla kucağındaki kızı taşıyarak yanımdan geçtiğinde önce biraz arkasından baksam da, ardından beklemeden peşinden ilerledim. Hızlı adımlarla merdivenlerden yukarı çıkarken arkasındaydım. Son basamağı da bitirdiğinde odasının bulunduğu koridora, sola döndü.

KARANLIĞIN ŞEHRİWhere stories live. Discover now