Bölüm Yirmi Üç - Sevgi ve Çıkar

305K 20.3K 31.7K
                                    

Medyadaki şarkıyı, Karanlığın Şehri'nin şarkısı ilan ediyorum.^^

Veee yeni bölüm geldi!

Ama bölümü okumadan önce bu yazdıklarımı okuyun, birkaç şeyi halletmiş, açıklığa kavuşmuş olalım.

Öncelikle Kaslan'ın dış görünüş özellikleri: Siyah Tüylü. Başında tıpkı bir aslan gibi yelesi var fakat bu yele de simsiyah. Boyu, bir aslana ve kaplana göre çok daha uzun ve daha geniş. Gözleri kırmızı, güç kullandığı sıra göz rengi oynar. Kükremesi bir aslanın kükremesinden üç kat daha gürdür. Yakından duyan birkaç saniyeliğine duyu işlevini kaybedebilir. Bizim gerçek hayatımızdaki Kaslan'la isim benzerliğinden başka hiçbir ortak noktası YOKTUR.

Zaten gerçekte Kaslan diye bir hayvan olduğunu bilmiyordum sonradan öğrendim.

Geçen bölüme koyduğum ilk gif ise Kaslan değil, aslandı. Eh, kendi oluşturduğum bir tür olduğu için maaalesef kaslanın bir resmi ya da gifi yok ben de o yüzden en en azından bölüm sonuna uygun bir gif koyayım deyip onu koydum. Atmosfer oluşturmak amacıyla koymuştum sadece. Ama sonra yanlış anlayınca siz, daha uygun bir gif bulup onu koydum. Burada kontrol edebilirsiniz.

Gelelim bir diğer konumuza, ALAZ ve EFSAN

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Gelelim bir diğer konumuza, ALAZ ve EFSAN

Şu yorumlara çok rastlıyorum, "Artık Alaz ve Efsan'ın arasında bir şeyler olsun.  Sevgili olsunlar hatta evliliklerini isteyen yorum bile gördüm vsvs...''

Arkadaşlar, daha 23. bölümdeyiz ve ben onların arasındaki ilişkiyi oldu bittiye getirmek, hızlandırılmış bir ilişki sunmak istemiyorum. Bu, aralarındaki gerçekçiliği yitirir. Merak etmeyin, her şey yerli yerinde ilerliyor, her şeyin bir vakti var. Zaten ilk bölümler ve şimdiki bölümlere bakarsanız, ne kadar gelişme kaydettiklerini görürsünüz. Her şey olması gerektiği gibi ilerliyor, merak etmeyin.

Onun haricindeeeeeee, bir takım şeylerin hemen çözülmesini isteyen yorumlar görüyorum. O istediklerinizi hemen bir çözüme ulaştırırsam, hikayede bir amaç kalmaz ve iki bölüm sonraya final yaparım. Elbette öyle olmayacak, kurgu baştan sona kadar hazır, final sahnesi bile kafamda.  Yavaş yavaş, tüm sırları hep beraber çözeceğiz, sabır.

Tamam, şimdi okuyabilirsiniz eheheh.

---------

Uzun bir bölüm oldu, sizden bolllca yorum bekliyorum.

Ayrıca oylarınızı da ihmal etmeyin lütfen.

Yeni bölüm için oy hedefimiz: +1500

Yorum hedefimiz: +2000

Görsel için mitolojikbiri 'ne çok teşekkürler. Harikasın Zeynep aşkım <3

 Harikasın Zeynep aşkım <3

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
KARANLIĞIN ŞEHRİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin