De nieuwe

734 41 10
                                    

Lauren Jones pov

'Jones' roep mijn baas naar me vanachter zijn bureau. Ik ga op de stoel voor zijn bureau. 'je weet dat hier niet veel personeel is. Je hebt Hood van de therapieën, jij en ik. Je weet dat Troy gisteren is vertrokken' Ik knik. 'wel er komt een nieuwe jongen bij, Luke hij word de verpleeg kundige van dienst. Jij zal hem hier de eerste dagen begeleiden zodat hij de weg weet en zo. Is dat oke voor jou?' Ik knik weer. 'dat is dan geregeld. Hij moet hier normaal gezien al zijn maar zo te zi-' meneer Clifford, mijn baas, wordt onderbroken in zijn zin. Een jongen stormt zijn bureau binnen. 'Sorry dat ik te laat ben maar mijn kat w-' op zijn beurt onderbreekt Clifford de jongen. 'Het is goed Hemmings. Dit is Lauren Jones. Lauren Jones, dit is Luke Hemmings' Ik schudt Luke zijn hand en bekijk hem goed. Hij heeft mooie blauwe ogen en zijn haar staat in een kuif. Ook heeft hij een lipring. 'zo jullie kunnen gaan'

'Dus wat gaan we doen vandaag?' vraagt hij enthousiast. 'Euh vandaag is mijn laatste dag met Elize. Ze mag eindelijk naar huis na hier 2 jaar te zijn.' leg ik hem uit onderweg naar haar kamer. Hij volgt me op de voet. Ik klop 3 maal de Elize haar deur en stap binnen. De is ongeveer de "code" zodat ze weet dat ik het ben' 'dag Lauren' Ze ligt op haar bed tv te luisteren. 'hey Elize Luke is bij me. Hij komt mee met mij omdat hij nieuw is. Is dat oke voor jou?' De vrolijke 17 jarige is terug. 'Je ziet er al veel beter uit als een paar maanden geleden' 'Ja zo voel ik me ook! En mama komt me vroeger halen vandaag ze zou hier tegen 12 uur zijn. Hoe laat is het nu?' '10 voor 12' antwoord Luke. Ze schrikt even van zijn stem maar hersteld zich dan.

'Wil je me helpen met omkleden Lauren mijn vriendje zou meekomen' Ze kijkt me met een pruillip aan. 'tuurlijk. Luke ga je even weg?' 'oh dat moet niet hoor al zoveel begeleiders hebben mijn lichaam gezien wat maakt het nog uit' ze haalt haar schouders op. Luke kijk haar verbaast aan maar dat kan ze natuurlijk niet zien. Ik help haar in proper ondergoed en haar zwart kleedje met roze strik. Er word zachtjes op de deur geklopt. De moeder van Elize komt binnen samen met een jongen en haar vader. 'ik laat jullie wel alleen. Haar valiezen liggen onder haar bed en jullie moeten alleen nog beneden uitchecken aan het onthaal. Elize's vader knikt en Luke en ik verlaten de kamer.

We gaan zitten in de personeelskamer omdat er toch niets te doen is. 'vertel eens wat over jezelf?' vraagt Luke. 'ik ben Lauren Jones,ik ben singel en 19 bijna 20. Ik woon in een huisje dicht bij het strak hier in Sydney. Ik werk hier al 3 jaar omdat ik gestopt ben met school en dan een opleiding heb gevolgd voor hier te kunnen werken. Nu jij' 'ik ben Luke Hemmings, ik ben ook singel en 18 jaar net geworden. Ik woon bij mijn ouders thuis hier in Sydney en ik kom bijna overal te laat.' 'dat had ik al gemerkt' grinnik ik. Hij kijkt me nep boos aan en geeft me een tik op mijn schouder waarom ik omval. "Per ongeluk" trek ik hem mee waardoor hij op mij valt. 'HEMMINGS EN JONES GEEN SEKSUELE DINGEN OP HET WERK!' roep Clifford boos. 'zal niet gebeuren als het aan mij ligt' zegt Luke en zet zich recht. 'Hoezo dan?' Clifford kijk hem vragend aan en duw me omhoog aan een stoel.

'ik ben homo'

Mijn baas en ik kijken hem verbaast aan. Dat had ik niet verwacht van hem. 'vinden jullie het erg?' vraagt Luke met een piep stemmetje. 'tuurlijk niet mijn broer ik ook homo' zeg ik en ik geef hem een knuffel. 'is hij knap?' vraagt hij met een opgetrokken wenkbrauw. Clifford loopt met een schuddend hoofd weg. 'Ja knap en 31' 'oh misschien iets te oud?' in knik lachend. Clifford komt hijgend weer binnen gelopen. 'ik was jullie iets vergeten te zeggen er wacht iemand nieuw in de gang.'

BlindWhere stories live. Discover now