Einde 2

420 43 9
                                    

Lauren Jones pov

2 jaar later

Neen, het is niet dat ik nu ga zeggen dat ik gelukkig ben getrouwd en 2 kinderen heb, nee dat is helemaal niet zo. Ik ben niet getrouwd en ik heb geen kinderen. Gelukkig? Dat ben ik wel. Ik en Ashton hadden samen besloten om onze trouw uit te stellen. Neen, niet omdat het niet goed ging tussen ons. Integendeel zelfs. Het ging heel goed maar we wouden eerst nog iets doen voor we aan kinderen begonnen. We wouden allebei een wereldreis maken. Wat natuurlijk heel fijn was. Maar ik ben bang, bang voor Ashton. We wouden nog niet aan kinderen beginnen omdat dat in de weg zou zitten voor onze wereldreis. We hebben ja je weet wel gedaan zonder condoom. Wat nu niet erg is want ik heb een spiraaltje. Nu ja ik had een spiraaltje, het gelde 3 jaar en en die zijn 3 maanden gelden op gegaan. Iets wat ik dus niet wist.

'Lauren alles oke?' hij legt zijn hand op mijn been. Ik zucht zacht. 'Jaja, let maar op je baan' Ik leg mijn hoofd tegen het raam en zucht nog eens diep. Ik voel dat we vertragen en hij stopt aan het eerst volgende tankstation.

Hij stapt uit en opent mijn deur. 'Kijk Lauren, ik weet niet wat er is maar je gaat het mij nu zeggen' Zegt hij met een kwade toon in zijn stem. Lichtelijk schrik ik er van waardoor mijn ogen nat worden. 'Sorry schat dat was echt niet de bedoeling!' Hij wrijft de tranen uit mijn ogen. 'het is oke Ashton ik moet het je vertellen' Hij knikt langzaam maar ik zie dat hij me niet begrijpt. 'Ashton ik ben zwanger' Zijn ogen worden en er verschijnt een glimlach op zijn gezicht. Hij drukt zijn lippen op die van mij en hij loopt naar een oude man die samen met zijn vrouw op een bankje zit. 'Ik word vader' roept hij naar hun en geeft elk van de twee een kus. De twee mensen kijken elkaar raar aan maar beginnen dan toch te lachen. Ik denk dat zwanger zijn dan toch niet zo erg is.

A/n Dit is het andere einde persoonlijk vind ik het gewoon slecht :( sorry.

BlindWhere stories live. Discover now