Einde 1

406 39 6
                                    

A/n!!! Belangrijk!!!!

Hi lieve lieve lezers,

Zoals jullie kunnen zien aan de titel is dit het einde van het verhaal. Maar ik wil iets speciaals doen. Ik heb eigenlijk 2 eindes in mijn hoofd dus jullie kunnen het einde op 2 manieren meemaken. Ik hoop dat jullie het goed vinden. En oh god ik ben slecht in deze dingen. Ik wil jullie graag bedanken voor het boek te lezen en te stemmen. Ik ga jullie niet langer bezig houden met al die shit die ik hier aan het verkopen ben.

Dada hopelijk tot nog is

Lots of love and kisses

Sleepyirwxn

Lauren Jones pov

2 jaar later

Neen, het is niet dat ik nu ga zeggen dat ik gelukkig ben getrouwd en 2 kinderen heb, nee dat is helemaal niet zo. Ik ben niet getrouwd en ik heb geen kinderen. Gelukkig? Dat ben ik wel. Ik en Ashton hadden samen besloten om onze trouw uit te stellen. Neen, niet omdat het niet goed ging tussen ons. Integendeel zelfs. Het ging heel goed maar we wouden eerst nog iets doen voor we aan kinderen begonnen. We wouden allebei een wereldreis maken. Wat natuurlijk heel fijn was. Zo hebben we elkaar ook beter leren kennen. Ik heb ontdekt dat Ashton niet graag in de regen loopt, dat hij niet van drukke plekken houdt en dat hij geen koude chocomelk lust. Maar dat is niet alles. Ik heb ontdekt dat hij niet echt van knuffels houdt terwijl ik juist wel een knuffelpersoon ben. Hij eet graag 's avonds warm terwijl ik heel graag 's middags warm eet. Zo kan ik wel nog even doorgaan. Al die kleine dingen kunnen je soms irriteren. Jonge liefde is leuk alles is nieuw je bent dol op elkaar maar dan wordt het minder. Een kus is niet echt meer speciaal. Een ontbied dat 's morgens wordt gemaakt is niet meer nieuw. Al die kleine dingen zie je niet in het begin, want ja liefde maakt blind.

Ashton en ik zijn meer en meer uit elkaar gegroeid. We hadden toen maar besloten om een einde aan onze relatie te maken. We zijn uit elkaar gegaan als vrienden, beste vrienden. Het is wel nog raar om Ashton soms met een ander meisje te zien. Maar ik ben blij voor hem. Als hij aan me vraagt wat ik van een meisje vindt, geef ik ook eerlijk antwoord. Vind ik het meisje iemand voor Ashton dan zeg ik dat ook. Dat doet hij ook bij mij. Vele mensen denken nog dat ik en Ashton een koppel zijn maar dat is niet zo. Ik ben ook veranderd van werk. Ik ben nu journaliste. Ik heb er een paar maanden voor gestudeerd. Die maanden waren hard. Geloof me maar. Elke dag, ook in het weekend, had ik van 8 tot 6 school. Maar het was het waard. Ik reis de wereld rond voor interviews en al die dingen en als er iemand mee mag? Dan neem ik Ashton of Luke mee. Oh ja over Luke gesproken, hij is van 't straat! Ja ja geloof me maar! Blijkbaar was die ene Mr. Hood gay. Dat had ik echt nooit verwacht. Nu ja bij Luke eigenlijk ook niet. Maar kom die 2 zijn gelukkig samen en ik gun het hun.

Mijn liefde? Die komt hopelijk nog wel. Misschien niet nu, maar morgen. Is het niet morgen dan volgende week. Is het niet volgende week dan volgende maand. Kom ik heb volgende maand niet tegen? Dan wilt het misschien zeggen dat ik er nog niet klaar voor. Misschien wilt het leven me wel duidelijk maken dat ik er nog niet klaar voor ben. Dat er nog dingen zijn die moeten gebeuren. Leuke of verdrietige, spannende of saaie. het staat allemaal nog te wachten op mij. Maar ik weet niet wat er zal gebeuren want ja mijn zicht op de toekomst? Dat weet ik niet dan voel ik me blind

BlindWhere stories live. Discover now