!!!

455 44 9
                                    

Na vele reacties heb ik dan toch besloten om met dit verhaal verder te gaan. Ik zal ook niet elke dag een hoofdstuk kunnen plaatsen omdat ik

1) volgende week op vakantie ga en

2) omdat school bijna begint.

Ik ga proberen om 2 a 3 keer in een week te updaten of het kan ook meer of minder zijn.

.

.

.

.

.

.

Lauren Jones pov

'Ik hou van je Lauren' fluistert hij. 'Ik ook van jou'. Ik heb geen idee hoe het nu verder moet mijn baas gaat het sowieso niet goedkeuren dat ik een relatie heb met Ashton. En wat gaat zijn moeder van mij wel niet denken?! Ze laat haar zoon achter bij een meisje en dan een week later zijn ze een koppel! 'Lauren? Ben je er nog?' 'Ja hoor. Maar Ashton we moeten praten. Het kan niet langer zo. Je moet beginnen eten en drinken. Anders lig je morgen in het ziekenhuis.'

Hij zucht diep. 'Oke het is goed' Ik help hem recht uit zijn bed. Zijn eerste stappen waggelt hij een beetje maar dat is wel normaal als je mang in een bed hebt gelegen. 'Lauren?' hij knijpt in mijn arm. De grip word weer losers en ik hoor een klap op de grond. Geschokt blijf ik naast heb staan. Als snel weet ik wat ik moet doen. 'Luke!' roep ik zo luid als ik kan. Geen antwoord. 'Godverdomme Luke kom hier!' Ik hoor snelle voetstappen. 'ja?' Zodra hij Ashton ziet liggen neemt hij zijn gsm. 'Ik wist het dat dit ging gebeuren' mompelt hij terwijl het nummer van het ziekenhuis intikt.

Nerveus bijt ik op mijn vingers. Wat als hij dood is? Wat als hij in coma ligt? Wat als hij kanker heeft? Wat als- 'Lauren?' onderbreekt Luke me. 'Er zal niets erg zijn met Ashton. Hoop ik' fluistert hij het laatste.

'Familie en vrienden?' vraagt een dokter. Luke en in knikken. 'wel ik moet jullie het spijtige nieuws vertellen dat hij het niet heeft gehaald' Ik barst in tranen uit op Luke z'n schouder. 'Hij was te jong om te sterven' Snik ik. 'Wel zo jong was hij niet. 78 is een mooie leeftijd.' '78?' vragen we tegelijk. 'Ja jullie opa' Antwoord de dokter. 'Euh ik denk dat hier een vergissing is. We zijn hier voor een jongen Ashton' legt Luke uit. 'Oe sorry dan ben ik bij de verkeerde familie' Hij word rood en stapt snel weg.

BlindWhere stories live. Discover now