Oh Gosh

418 39 6
                                    

Lauren Jones pov

Oh my gosh! Ashton zit helemaal in kostuum met een bril op op zijn knieën. Luke staat langs de zijkant maar een beetje te grijnzen

'Liefste Lauren, ik weet dat we nog niet lang samen zijn en dat we allebei nog jong zijn maar ik weet, voel en zie dat jij de ware bent voor. Ik hou van je met heel mijn hart en ik hoop dat jij hetzelfde voelt voor mij als ik voor jou en daarom vraag ik je, wil je met me trouwen?' Hij haalt een doosje uit zijn zak. Er zit een zilveren ring in met een baby blauwe parel op. Ik knik langzaam. 'Ja Ashton ik wil met je trouwen' het zet zich recht en wrijft de tranen die over mijn wang stroomde weg. Zacht druk hij zijn lippen op die van mij. Luke staat luid te klappen en te joelen. Plots neemt Ashton me op en loopt met me naar binnen. Ik heb nu al medelijden met de mensen in de gebouw.

Onderweg komen we Calum en Michael tegen. Lachend zwaai ik naar hun. Verbijsterd zwaaien ze terug waardoor Ash en ik nog meer moeten lachen. Ashton zijn looppas vertraagt 'waar gaan we heen?' vraag ik. 'naar jou auto natuurlijk?' niet begrijpend kijk ik hem aan. 'Volg me gewoon maar.' Grinnikt hij.

Ik wijs naar mijn zwarte auto. Hij stapt in en vraagt de autosleutels die ik hem geef. 'Zou je dat wel doen?' ongerust kijk ik hem aan. 'Lau, ik heb wel een rijbewijs hoor' hij stapt de auto en we rijden de parking van het gebouw.

We stoppen bij een huis. Ashton stap uit en ik volg zijn voorbeeld. Hij belt aan. Ik herken de vrouw die open doet, zijn moeder. 'Ashton' fluistert ze en ze bekijkt hem van top tot teen. Er rolt een traan over haar wang. 'Niet huilen mama' zucht Ashton en hij trek haar in een knuffel.

'Maar eigenlijk kom ik voor iets anders mama.' Begint Ashton en neemt een slok van zijn water.

BlindWhere stories live. Discover now