JONES!

503 36 12
                                    

Lauren Jones pov

Ik begeleid Ashton naar zijn eerste therapie/gesprek met Calum. Ik hoop nu echt dat hij niet weg loopt of de hele tijd koppig zwijgt. Eigenlijk wil ik wel graag weten wat Ashton daar zal zeggen maar dat mag Calum me niet vertellen door beroepsgeheim. Als Ashton me het vertelt is het geen probleem. 'tot straks Ashton' zeg ik nog hem voor ik hem achterlaat bij Calum. Hij mompelt wat en Calum helpt hem naar de zetel. Wat heeft die jongen toch met mompelen ik zou samen met hem op een woensdag een ik-mag-niet-mompelen-cursus moeten gaan!

Na een 2 uur mag ik Ashton weer gaan halen. Ik klop op de deur en Calum doet open. 'Ashton het is gedaan' Ik loop naar Ashton toe. Hij steekt zijn arm uit en ik haak die van mij in die van hem.

'Hoe was het?' ik zet me bij hem op zijn bed in kleermakerszit. 'gewoon' hij haalt zijn schouders op. 'hoe bedoel je gewoon?' weer haalt hij zijn schouders op en zucht. 'gewoon gewoon' 'en wat heeft meneer Hood allemaal gevraagd?' leg een nieuwsgierige toon in mijn zin omdat hij mijn blik niet kan zien. 'van alles over mijn leven, familie, school, vrienden je weet wel.' Natuurlijk weet ik wat meneer Hood daar vraagt maar het is altijd leuk of juist niet om te weten of ze tegen je liegen of de waarheid spreken. 'Zoals' Bij begint te blozen. 'Euh ja over euh mijn euh liefdesleven' stotter hij. Ik grinnik even. 'waarom stotter je nu? Er is toch niets mis mee met iemand zijn liefdesleven? Dat is toch doodnormaal?' 'niet als je zo een hebt als dat van mij' mompelt hij. Mijn glimlach verdwijnt. 'hoezo dan?' Hij word nog roder als hij al was.

'euh ik euh heb noshnogitgefdukst' ratelt hij. 'wat zei je ik verstond je niet. 'Ik euh ik ik heb nog nooit gekust.' fluistert hij. 'wat is daar nu mis mee? Je kust toch iemand als je daar klaar voor bent en niet omdat je het moet?' 'ik ben bijna 19 en ik heb nog niet gekust! Wedden dat jij wel al je weet wel war hebt gedaan?!' roept hij boos. 'wel ik euh ik heb euh' stotter ik. 'Zie je wel dat je hebt al hebt gedaan!' hij draait zich boos om.

Zonder na te denken beem ik zijn hoofd vast en druk ik zijn lippen op zijn zachte roze lippen. De deur vliegt open. 'JONES!'

BlindWhere stories live. Discover now