Capitolul 6

2.7K 276 49
                                    

Oare chiar sunt atrasă de Kamron?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oare chiar sunt atrasă de Kamron?

De ce naiba mai întreb asta, normal că mă simt atrasă de muntele ăsta clădit din mușchi și idioțenie.

În ciuda nebuniei sale, dar și neatenției, e un nătăfleț tare fioros și simpatic.

— Ai zis că vrei la baie. Ei bine, baia e aici. Intră! schimb subiectul, iar el doar îmi zâmbește, deși zâmbetul ăsta e unul mai degrabă fals.

Ce naiba o mai vrea acum? O fi un pretext să mă aducă aici, doar ca să-și mai bată nițel joc de înălțimea mea? Căci dacă e așa, nu e nicio problemă, pot juca și eu acest stupid joc de a ne purta ca doi copii, nicidecum oameni maturi.

— Nu-mi place să știu că nu îți lași sentimentele să iasă la iveală. Poate că pozele de pe rețelele de socializare sunt încă acolo, cu tine și Fulton idiotul, dar ce am văzut azi, mi-a dovedit contrariul. Așa-zisa scenă de ,,iubire" ai făcut-o doar ca să văd eu și să vezi dacă devin gelos. Să știi că nu sunt prost, mititico!

Scot limba nervoasă la apelativul său și îmi vine să-i trag o mama de bătaie – așa cum am spus mereu. Analizez cu atenție fiecare cuvânt pe care el îl rostește și nu pot să trec peste fraza pe care a rostit-o în legătură cu rețelele de socializare.

El tocmai mi-a vizitat singurul profil pe care îl am pe-o rețea?

Și a naibii să fiu! Tipul ăsta parcă îmi ghicește gândurile. Cum și-a dat seama că am jucat o scenă de gelozie alături de Demetrius?

Ce întrebare stupidă pun și eu. S-a văzut cu siguranță cu ochiul liber, doar fraierul de Fulton nu și-a dat seama.

Plus de asta, poate că el nu e chiar atât de idiot, doar eu îl văd a fi în felul acesta.

Dezgustul meu pentru fostul iubit e mai evident ca oricând, dar măcar a meritat încercarea de a face această gorilă geloasă.

— Vrei să-ți dau un premiu pentru faptul că ești destul de inteligent sau ce? Să nu uităm că erai pe punctul de a mă călca cu mașina.

E imposibil să pot uita cum viața mea a fost pe punctul de a se sfârși din neatenția acestui bărbat, care la cum arată, ai zice că glumești. Nu are cum să nu fie prudent.

Ba uite că poate!

— Nu intenționez să bag o femeie sub roțile mașinii, se scuză el inocent. Mie îmi place ca o femeie așa frumoasă, precum tine, să fie sub mine, nu sub mașină.

Îmi măresc urechile ca să aud mai bine ceea ce zice și încremenesc total când alte cuvinte mă șochează. Mereu mi-am dorit să întâlnesc un bărbat care să-mi vorbească direct, dar parcă tot ce îmi spune el este sub formă ironică. Kamron e genul de bărbat ce mă face să fiu în același timp și fascinată de el, dar și nervoasă. E ceva diferit de tot ce am întâlnit la foștii mei parteneri, inclusiv Fulton.

Idiotul și bradul de CrăciunWhere stories live. Discover now