Capitolul 7

2.6K 233 27
                                    

Am mai menționat că femeia asta cât un viezure, e o adevărată pacoste la casa omului? Probabil că da, dar sub altă formă

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Am mai menționat că femeia asta cât un viezure, e o adevărată pacoste la casa omului? Probabil că da, dar sub altă formă.

E o adevărată premieră pentru mine să am în jur o femeie atât de drăcoasă ca ea, care nu e însetată de bani și nici nu își dorește să profite de alții pentru a se afirma.

Neatenția mea m-a adus în postura de a-mi pierde mintea pentru o fracțiune de moment și a învârte de volan, încât mașina m-a ghidat spre aleea familiei Hewitt și spre moșul de plastic luminat. Am dat peste el și acesta a căzut pe Baylee, care la cât de mică e, aș fi zis că e un spiriduș de-al moșului.

Am oftat de ușurare că e bine, pentru că fix asta nu îmi doream în acel moment. Să bag pe cineva în spital din cauza tâmpeniei mele. Recunosc, în locul ei cel mai bine ar fi fost să fie Demetrius fustangiul Fulton.

Să-l văd venind la ea, de Crăciun, nu a fost o oarecare surprindere, deoarece pozele acelea vorbeau de la sine despre legătura pe care o au. Însă auzindu-i mărturisirile lui Baylee, în care a precizat despre ruptura cu acel nătâng, m-am simțit ușurat.

Mi-a plăcut ce i-a făcut cu florile cumpărate la reducere, turnându-i-le direct în capul ăla ca de păpușă. De ce mama naibii ai mai și afirma că le-ai luat la preț redus, tocmai în fața tipei cu care tu voiai să repari lucrurile?

E amuzantă situația, dar se pare că doar pe Stassie o impresiona astfel de gesturi de tot rahatul. Baylee merită ceva mai bun, nicidecum să-i aduci acum, în noapte de sărbătoare, flori ce parcă au fost scoase de sub zăpezi. Nu o impresionezi cu orice lucru sărăcăcios, nici dacă afirmi că le-ai cumpărat la preț redus.

După ce păpușa masculină și-a luat tălpășița cu coada între picioare, iar Baylee mi-a închis ușa camerei sale în nas, cuvintele ei m-au făcut să-mi îndrept atenția spre pantalonii pe care îi port.

La naiba! Penisul meu s-a trezit puțin la viață. Și asta doar după ce am strâns-o de șold și am adus-o mai aproape de mine, trupul ei micuț fiind al naibii de fragil în mâinile mele.

Privirea ei atât de ațintită asupra mea m-a făcut să aud în capul meu cântându-se Jingle Bells, iar părul cârlionțat și negru parcă era o perdea de lumini, provocându-te să o privești cu fascinație.

Baylee, în a ei naturalețe, e strălucitoare și superbă, iar faptul că nu o cunosc decât de aproximativ două zile mă face să realizez că îmi pierd mințile. După toată treaba cu Stassie, fix de asta nu aveam nevoie, adică să mă atașez iarăși de o femeie care, mai devreme sau mai târziu, va avea să facă același lucru ca și roșcata ce m-a înșelat în seara Crăciunului.

Baylee Hewitt ar putea face același lucru?

Șterpelindu-mi sute de zâmbete, am coborât scările cu buzele lărgite în cele mai spectaculoase grimase ale mele, încât conversația pe care o aveau Lily și tata s-a terminat odată ce ochii lor s-au așternut asupra mea. Undele de confuzie pe care le au acum mă fac să cred că are legătură cu plecarea ofensatului de Fulton, așa că îmi dreg glasul și sunt pregătit să le răspund curiozităților.

Idiotul și bradul de CrăciunUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum