Capitolul 36

5.4K 383 22
                                    


 

       Aproape toată greutatea îmi era susținută de Lana. Am văzut negru în fața ochilor și era să cad în ghearele întunericului, dar smucitura Lanei m-a readus cu picioarele pe pământ.

    Mintea și trupul îmi erau înghețate, privind cum câțiva bărbați cară trupul însângerat al unui Colton inconștient către mine.

    Era ca și cum întreaga lume se mișca în slow motion. Unii dintre bărbați s-au transformat înapoi în lupi, alții își strângeau lucrurile. Am văzut cum Ben l-a lăsat pe Colton în grija celorlalți și a venit alergând spre noi.

    Nici nu m-am uitat la el când s-a apropiat, privirea mea era ațintită asupra perechii mele.

    Sângele îi curgea de pe față pe piept ca un râu de apă. Era atât de mult sânge încât nu-mi dădeam seama unde exact era rana cea mare. Cineva i-a acoperit goliciunea cu un tricou de pe jos, dar în următoarea secundă, bucata de material era îmbibată în sânge.

    Ochii mei îl analizau încet, trecând peste fiecare rana pe care o avea pe corp. Fiecare se simțea ca un junghi în inimă. Avea mai multe mușcături decât capătul pixului meu pe care îl rodeam mereu, din fiecare curgând șuvoaie de sânge. Mi-am îndreptat privirea spre fața lui aproape desfigurată.

    A fost ca un impuls, m-a scos din slow motion și nu mi-am putut abține țipătul de groază. Genunchii mi-au tremurat iar Lana nu a avut puterea suficientă să mă susțină. Dar nu am făcut contact cu pământul. Ben m-a prins, luându-mă blând în brațe.

  — Ezra? Numele mi-a ieșit răgușit de pe buze iar lacrimile au început să curgă.

    Dacă Colton arăta așa de rău, însemna că Ezra câștigase?

    Ben m-a înmânat gentil unui alt bărbat, având grijă să nu-mi atingă brațul rănit pe care-l țineam strâns la piept.

  — Ezra nu mai este. Colton s-a asigurat de acest lucru, a dat Ben din umeri, apoi a luat-o pe Lana în brațe și a făcut semn bărbaților să-l urmeze.

    Îl urmăream în mod constant pe  bărbatul care-l căra pe Colton, gata să țip dacă îl zdruncina prea tare. Dar exact ca și mine, îi acordau toată atenția Alpha-ului lor. Nu știu pentru cât timp au alergat cu noi în brațe, dar la un moment dat mi-am simțit genele grele.

    Medicamentul de mai devreme își făcea efectul complet sau era din cauza adrenalinei care încet încet se risipea. Mi-am simțit corpul extenuat și curând am fost prinsă în mrejele somnului.

***

    Ceva moale a fost așezat sub mine, dar nu asta m-a trezit. Cineva îmi atingea și trăgea mâna, făcându-mă să scot un țipăt sfâșietor de durere.

    Mâinile s-au oprit dintr-odată iar ochii mei s-au deschis pentru a vedea un om în vârstă uitându-se trist la mine.

  — Îmi pare rău, dar este rupt. Trebuie să-l pun la loc, a spus bătrânul blând.

    Părul lui gri era aproape pe ducă și avea o barbă lungă și deasă care-mi amintea în mod ciudat de Moș Crăciun. Ochii lui albaștrii se uitau miloși la mine în timp ce umplea o seringă, injectându-mi substanța în umăr.

  — Te va ajuta cu durerea, a spus, apoi s-a întors la ce făcea mai devreme, încercând să-mi pună brațul la loc.

  — Unde sunt Colton și Liam? am întrebat, uitându-mă cum îmi înfășoară umărul strâns, apoi mi-l blochează, smucindu-l puternic.

Found by an Alpha✓Where stories live. Discover now