Capitolul 38

6.1K 361 35
                                    

    Citiți la sfârșit nota autorului ^_^

    La media- Colton

  

  — Dumnezeule, uită-te la micuţul Colton, am chiţăit când mama lui mi-a înmânat mai multe albume.

      Colton a insistat să o iau mai uşor zilele astea şi chiar l-a luat pe Liam cu el, îndeplinind împreună datoriile de Alpha. Acum o săptămână când m-a văzut şi s-a speriat, Colton l-a luat cu el în bucătărie şi au avut o conversaţie ca între băieţi. Colton mi-a spus faptul că i-a explicat cum am fost rănită de un om rău, dar s-a asigurat să-i spună că lupul lui s-a ţinut de promisiune şi m-a salvat.

    Liam încă avea reţineri când mă vedea acoperită de vânătăi, dar mă îmbrăţişa scurt pentru a nu-mi cauza vreo durere. 

    După două zile, Lana, Nora, Ben şi restul haitei s-au întors înapoi la haita noastră, dar Kristi a refuzat să mă lase să plec. Susţinea că era pentru sănătatea mea, dar ştiam că încă era supărată pe Colton pentru că nu a ţinut-o la curent cu ceea ce se întâmpla în viaţa lui. 

    Pedeapsa ei pentru asta, era să-mi arate mie toate albumele cu bebeluşul Colton, povestindu-mi fiecare întâmplare jenantă care-i venea în minte. Nu că m-aş fi supărat, mă ţinea ocupată, având în vedere faptul că nu puteam ieşi din casă.

  — Cine s-a gândit că marele şi răul Alpha era un cowboy aşa de adorabil, am gângurit, uitându-mă la un Colton de trei ani îmbrăcat în pantaloni de piele, pălărie de cowboy şi cizme.

  — Da, una dintre multele lui cariere de viitor la care se gândea când era mic, din moment ce ştia că nu avea să fie Alpha-ul acestei haite, a spus Kristi, zâmbind melancolic, amintindu-şi acele momente.

    Oricât de multe cariere ar fi avut în minte, nu mi l-as imagina pe Colton fiind un cowboy. Deşi aveam o imagine vie cu el în pantaloni de piele şi o pălărie. Soarele strălucind peste pielea lui bronzată în timp ce muşchii lui se flexau, când mergea. Salivam cumva? La naiba, aveam un suflet pereche sexy. 

    Obrajii mi s-au încins când am observat-o pe Kristi uitându-se la mine cu o privire atotştiutoare. Dumnezeule, tocmai gândeam cât de sexy era fiul ei! Mi-am dres glasul şi am întrebat-o primul lucru care mi-a venit în cap.

  — Una dintre multele cariere? La ce s-a mai gândit? Un zâmbet i-a conturat buzele, dar nu ştiam dacă era din cauză că îşi aducea aminte cu drag sau faptul că şi-a dat seama ce gândeam. 

    Sau ştiam şi nu voiam să admit. 

  — La multe. Voia să devină astronaut, ofiţer de poliţie, luptător, cântăreţ. Odată a trecut printr-o fază în care voia să fie doar vârcolac, a râs Kristi la acea amintire. 

    Am trecut peste toate cele pe care le menţionase, toate i se cam potriveau pentru că aveau de a face cu forţa şi răbdarea, dar una dintre ele era complet diferită de restul. A vrut să fie cântăreţ. 

     Colton ştia să cânte? 

    A dat pagina albumului şi a arătat spre o poză cu el îmbrăcat într-un costum de lup confecţionat. Blana gri a costumului peste hainele tot gri, îi făceau mâinile aduse în faţă să arate ca nişte gheare. 

  — Vârcolacii nu se pot transforma până nu au împlinit vârsta de şaisprezece ani. Era de vârsta lui Liam când s-a hotărât  că vrea să fie un lup cu normă întreagă.

  — Mamă, te rog. Ajunge cu pozele de bebeluş. Deja mi-am cerut scuze, aveam de gând să te sun dar se întâmplaseră multe lucruri în ultimul timp, s-a văitat Colton, intrând în cameră cu Liam în cârca lui. 

Found by an Alpha✓Where stories live. Discover now