12.Bölüm(Dans)

9.7K 425 98
                                    

Evvet Yb Geldi! Gel vatandaş gel! saçmaladım aman siz bana bakmayın. Keyifli okumalar... Bu bölümde güzel bir okuruma ithafım olsun. Öpüldün #Okurcan ♥


Multi; Ayşe


Korkmaz Bey kısa süreliğine masayı terk etmiş beni masada tek başıma bırakmıştı. Elimi çenemin altına yerleştirip bıkkınlıkla surat astım.

'' Merhaba.'' kulağıma dolan sesle doğrulup sesin geldiği yöne doğru baktım. Muhtemelen benden 2 3 yaş küçük olan genç adama sabitlendi bakışlarım. Minyon tipli ve çapkınlığı andıran bir siması vardı. Dudağının kenarı yukarı doğru kıvrılmış tek kaşını kaldırmıştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Korkmaz Bey ne tepki verirdi acaba diye düşünmeden edemedim ancak artık bir tepki vermem gerekiyordu. Başımla selam verip

'' Merhaba.'' dedim. Masaya iyice yaklaşarak tam karşımda durdu. Yaşta kurtarmıyor ki diyeceğim asılıyor velet. Omuz silkip elimle saçlarımı karıştırdım. Çok sıkılmıştım!

'' Böylesine bir güzelliğin burada yalnız başına ne yaptığını sorsam...'' seni buraya gömsem...bücür!

'' Elinde ki cam kadeh derim...''

'' Canın istediyse senin için de bir tane kapıp gelebilirim.''

'' Hayır elinde ki cinayet işlemek için gayet uygun. Hatta kadehi boşver - ayakkabımı göstererek kaşlarımı kaldırdım- silahımı zaten hep üstümde taşıyorum seni öldürmem için yeterli olacaktır.'' yalandan bir kahkaha atarak başını geriye attı. Kaşlarımı çatmama sebep olmuştu.

'' Bakıyorum baya hırçınız da...'' avuç içlerimi sıktım lakin öfkemi dindirmeye yetmemişti. Korkmaz Bey'in aldığı ayakkıbının tekini eğilerek ayağımdan çıkardım ve tam kafasını nişan alarak geçirdim kafasına. Şaşkınlıkla gözlerime bakarken kafasına aldığı sert darbeyle inledi. Ama gülmeye devam etti. Partiyi martiyi boşverip hıncımı bu adamdan çıkaracaktım anlaşılan.

'' Çok güzelsin ve aynı zamanda tatlısın.''

'' Allah tutmayın beni!'' tam üstüne atılıyordum ki biri karnıma sardığı kollarla beni geri çekti.

'' Hop! yavaş şampiyon.'' kulağıma fısıldayan Korkmaz Bey'in elini çimdikleyerek kurtulmayı umdum ancak fayda etmemişti. 

'' Bırakın beni! Öldüreceğim şu aptalı.'' Sert bir hamleyle beni kendine çevirdiğinde neye uğradığımı şaşırdım. Elleri belime yerleşmiş ve dip dibe durmuştuk. Kaşları çatıktı ancak çok uzun sürmeden düz bir biçimini aldı. İç çekerek başını olumsuz anlamda salladı. Bütün gözler üzerimize toplanmıştı. Ardından bakışları o salağa kaydı. Ellerini çekip ona doğru yöneldi ve yakasından kavradı

'' Abi n'apıyorsun karizmamı çizeceksin.''

'' Abi ha! başlarım senin karizmana...ben sana demedim mi şu kızla uğraşma diye.'' sessiz konuşuyorlardı sadece 3 ümüzün duyacağı vaziyette... Bir saniye abi mi!? 

'' Korkmaz Bey...'' bir açıklama bekler gibi ellerimi göğsümde bağladım.

'' Bu Ali... Malesef kardeşim oluyor.''

'' Sadece bir şaka yapmak istedim. Niye büyütüyorsunuz olayı.''

'' Sıpaya bak ya şakaymış. Ödüm koptu.''

'' Kusura bakmayın da kafamı yardınız.''

'' Hakettin.'' cevap vermesine fırsat vermeden Korkmaz Bey onu sürükleyerek havuza attı. Tamam biraz fazla abartmıştı. Ayakkabımı giyerek yanına koştum.

ACEMİ ASİSTAN (Sakarlar Kraliçesi)Where stories live. Discover now