15.Bölüm( Konser)

6.6K 282 30
                                    

Bir dahaki bölümden

Kesit:

Sahneye atlamamla bütün gözler üzerime toplanmıştı Korkmaz Bey delici bakışlarıyla beni tarıyorken titrememek için kendimi zor tutmuş, gitaristin tellere dokunuşuyla kafama göre sahnede yürümeye başlayıp ritime ayak uydurmaya başlamıştım. Güvenlik pusuda bekleyip sahneden beni tekmelemek için fırsat kolluyordu. Bir saattir ciyaklayan hatundan mikrofonu alıp şarkıyı mırıldanmaya başladım.

'' Sevdirdin bana kendini hiç sorma...'' Oğuzhan Koç'un vermem seni ellere şarkısı; sözlerini unutmamayı umut edip devam ettim. Korkmaz Bey alttan alttan gülüyor seyirciler de bu deli kadının ne yaptığını çözmeye çalışıyordu.

'' Bana göre sen benim olmalısın, içime nefes gibi dolmalısın...'' seyirciler şarkıya eşlik ediyor orkestra olayı bozuntuya vermemek için elinden geleni yapıyordu.

'' Vermem seni ellere vermem Allah şahidim olsun!'' tuhaf tuhaf dans etmem kalabalıktan gülme seslerinin yükselmesine neden olmuştu. Ciyaklayan kadın da bozulduğundan sahneyi terk etmişti. Bir ara kablolara takılıp seyircilerin üzerine düşüyordum ki son anda toparlanmıştım. Sanki çok harcımmış gibi ara ara millete gaz veriyordum.

'' Şimdi kızlar! Şimdi Erkekler!'' Korkmaz Bey dayanamayıp konser alanını terk ediyordu arkasını dönmüş o demir gibi duruşuyla sert adımlarla çıkışa yönelirken mikrofondan ona seslendim.

'' Korkmaz Sancaktar nereye gidiyorsunuz?Daha eğlence yeni başladı.'' ...Ve o öfkeli bakışlar yanında olursam sağ kalmayacağımın garantisini verebilirdim. Bütün insanlar üstelik nereye baktığımı çözdüğünde bu defa bakışlar Korkmaz Bey'e yöneldi. Gözlerinden ' Seni öldüreceğim.' dediğini duyar gibiydim...


ACEMİ ASİSTAN (Sakarlar Kraliçesi)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα