2.2

4.8K 358 24
                                    

Bazen tutmak istediğin zamanın içine sıkışıp kalabilirdin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Bazen tutmak istediğin zamanın içine sıkışıp kalabilirdin.

Kalbin ya da yaşamın sana oyun yapardı ve o an zamandan kaçmak isterdin. Hiçbir zaman, sevdiğimi söyleyebilecek kadar cesaretli olamamıştım. İlk adımı atmaktansa geride kalmayı yeğlerdim.

Yalnız olmak sıkıntı değildi ama gelecek olan mucizeye de hayır diyecek kadar aptal değildim. Susmak da sıkıntı değildi ama konuşamayacak kadar da bilinçsiz olmamıştı zihnim. Sevmek insanı aptallaştırıyordu; bu bir gerçekti. Ama sevilmek insanı deli ediyordu.

Çünkü anlamıyordum.

Neden adı Buvan'dı? Neden adı Jungkook değildi?

Jeon Jungkook adında tek bir kişiye rastlamamıştım ama o vardı. O, Buvan Sheul'du.

Başımı yasladığım sıradan kaldırıp çalan teneffüs ziliyle birlikte aşağı indim. Lisa bugün gelmemişti. Uyumak istediğini söylemişti ki bugün ona çok ihtiyacım olduğundan bir haberdi. Kantine inip kendime gelmek adına bir kahve alırken boş masalardan birine geçip arkama yaslandım.

Buvan'ı da görmemiştim.

Ya da Jungkook mu demeliydim?

Kahvemden sıkıntıyla bir yudum alırken düşüncelerimden nasıl arınacağımı düşünüyordum. Buvan'ın ek bir ismi olduğunu hiç duymamıştım. Ya da bilmiyorum belki de biz yeterince araştırmamıştık. Merak ettiğim şey oydu, onun kaç tane ismi olduğu değildi.

Hadi ama, kaç kişi sevdiği çocuğun adını araştırırdı ki?

Buvan değil Jungkook...

Kahvemi hızlıca bitirdiğimi fark etmem dilimin yandığını yeni hissetmemi sağlamıştı. Bir an için hiçbir şey düşünmedim ve teneffüs zilinin bitmesine izin vermeden ayağa kalkıp hızla sınıfıma çıktım. Buvan'la aynı sınıftaydık. Gerçek adı yoklama defterinde elbette yazardı değil mi?

Sınıfa çıkar çıkmaz sınıfın içinde bir kızın uyuduğunu görerek rahatladım ve sınıf defterini aceleyle açtım.

Gözlerim Buvan ya da Jungkook görme umuduyla isimlerin arasında gezinirken gördüğüm şeyle duraksadım.

Zaman durdu.

Gözlerim şaşkınlıkla açılırken kendime içten içe kızdım. Bunu nasıl fark etmezdim? Bunu öğretmenler neden bize söylememişti?

Neden bütün okul onu Buvan olarak biliyordu?

En önemlisi bu kağıtta yazılı olan isimlerde neden Buvan yoktu.

Jeon Jungkook.

Seni daha fazla tanımadığım için özür dilerim. Ben sen saklanıyorsun sanarken, kendimi senden sakladığımı fark edemedim.

<3

the smell of love - rosékook Where stories live. Discover now