2.0

3K 221 25
                                    

Younha, Winter Flower (ft.RM)

*

parkrosie : hangi iş?
(13.38)
✔✔(16.30)

kjjkjj : ne?

parkrosie : hangi iş uzadı diyorum

kjjkjj : o mu?

kjjkjj : yapmam gereken bir şey var ve

kjjkjj : hala yapamadım

parkrosie : ne yapacaksın

kjjkjj : konsere geldin mi

parkrosie : sen bana cevap vermedin

kjjkjj : yani şuan konser alanındasın

parkrosie : aslında seni buldum

parkrosie : kim olduğunu biliyorum

parkrosie : bana söylemeni bekliyorum ama söylemeyecek gibisin

kjjkjj : uzun süren de buydu zaten

kjjkjj : beni bu kadar geç bulman

kjjkjj : kimmişim ben

parkrosie : küfür etmeyi sevmiyorum

kjjkjj : evet evet biliyorum bunu

parkrosie : benim senin hakkında bir şey bilmemem canımı sıkmaya başladı

kjjkjj : az kaldı rosie

kjjkjj : sabret.

kjjkjj : şimdi gitmeliyim, iyi eğlenceler
✔✔(16.47)

parkrosie : iyi iş çıkar jk
(iletilemedi.)

Ondan hoşlanıyor muydum? Bu soruyu dün gece kendime birçok kez sorarken sonuç hep aynıydı, onunla uzun zamandır konuşuyorduk. Onunla konuşmak iyi hissettiriyordu. Birbirimize şarkılar öneriyorduk, o bana bir şeyler anlatıyordu, uyumadan önce iyi geceler mesajı almaya başladığımda evimde hissettirmişti, uzun zaman sonra. Belki de fark etmeden benim evim olmuştu. Ona fazla soru sormamıştım bu süreçte, o zaten benim hakkımda bir sürü şey biliyordu ; neleri sevdiğimi, neleri sevmediğimi... birçok şeyi biliyordu.  

Beni biliyordu.

Ben onu bilmiyordum.

Telefonu dizlerimin üzerine bırakırken etrafta çılgınca bağıran ve adını bilmediğim şarkıyı söyleyen fanlara göz gezdirdim. Konserin olacağı alandaydık ve birazdan başlayacağını düşünüyordum, uzun zamandır bize ayrılan vip kısımda bekliyorduk. Lisa yanımda fanchatlere bakıyordu ve Jennie sesini duyurabilmek için bağırarak annesiyle konuşuyordu.
Jisoo ve ben ise boş boş etrafa bakınıyorduk, evet. Jennie telefonu kapatıp yanıma oturduğunda hızla konuşmaya başladı.

"Yani anlamıyorum burada nasıl telefon çekmez-" dediğinde aniden aklına bir şey gelmiş gibi cümlesini kesip bize döndü hızla.

"Dergi çekimi teklifi gelmiş, dördümüz için."

Kaşlarımı kaldırarak ona döndüğümde şaşırdım, bizi beraber görmek isteyen bolca insan vardı ancak dergi için ilk defa teklif alıyorduk. 

"Annem Kore'ye dönünce teklifi değerlendireceğimizi söylemiş." dediğinde arkasına yaslanmıştı. Bu güzel olabilirdi, daha önce yapmadığım bir şeyi yapmanın keyifli olabileceğini hissettim.

"Anonimin kim olduğunu buldum sanırım." dedim sesimi duyurabilmek için hafifçe bağırırken. Aniden hepsi bana döndüğünde gözlerimi kısarak kafamı kaldırdım ve ekrandaki Jungkook'u parmağımla işaret ettim. Bunu burada söylemek yersizdi ama daha fazla içimde tutamayacaktım. Onlar hazırlık yaparken klipler oynatılıyordu ve nasıl olduysa o denk gelmişti. Gözleri önce ekrana kaydı ve sonra tekrar bana döndüğünde Jennie sırıtıyordu.

"Ben de diyordum ki Jimin neden sürekli bana, senin hakkında soru soruyor." parmağını şıklattıktan sonra arkasına yaslandı gülerek.

"Ciddi misin?" Jisoo şaşkınca konuştuğunda kafamı yana eğip birkaç saniye bekledim.

"Evet. Birkaç gündür onun olduğunu düşünüyordum, dün netleşmiş oldu."dedim sakince. Yarın akşam yanına gidecektim, daha fazla benim yanıma gelmesini bekleyemezdim. İçimde büyüyen hislerden eminken, vazgeçersem hayal kırıklığına uğrardı. Ondan hoşlandığımın o da farkındaydı.

"Ondan hoşlanıyorsun değil mi?" dedi Lisa gülerek omzuma vururken. Jisoo'nun koluna kolunu atmış ve bana eğilerek bakıyordu. Dudaklarımı birbirine bastırırken kafamı salladım. Utanmıştım. Bana göre bu kadar kısa zamanda birini sevmek mantıklı gelmiyordu, ama olmuştu işte. Nasıl olmuştu ki? Sadece birkaç ay konuştuğum birini, adını dahi bilmeden nasıl sevebilmiştim? Adil değildi. O beni uzun zamandır tanırken, benim onun mesajlarını okurken gülümsemem; adil değildi.

Hep böyle olurdu zaten.

Işıklar kapandığında konser saatinin geldiği belli olmuştu. Çığlıklar yükselirken şarkı başlamıştı ve gözlerim anında beyaz takım içindeki Jungkook'u seçebilmişti. Kızlar ayaklanırken bende ayağa kalkmıştım ve burada bizi gören kişileri umursamadan sadece bir kez dinlediğim şarkıya eşlik etmeye başlamıştım. Onu izliyordum, beyazlar içinde işini sevgiyle yapan adamı.

-

♥️

#rosekook 28 olmuşuz, çok teşekkür ederiim

jamais vuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin