Bölüm 11

419 12 9
                                    

Eğer ilk 10 bölümümü okuduysanız size çoook teşekkür ederim. Devamını getirisiniz Umarım.

Bu sabah uyanıp hemen üstümü değiştirdim. Uzun zaman sonra da saçlarımı açık bırakmak yerinde at kuyruğu yaptım. Sınıfa girdiğimde gözlerim hemen Akını aradı oda bana bakıyordu. Yerime geçtiğimde oda benim yanıma geldi. "İyi misin" dedi bende "gerçekten merak ettiğin bir zaman bunun cevabını veririm" dedim ve çantamdan ders kitaplarımı çıkarttım. Öğle teneffüsüne kadar sıkıcı bir günüm geçti. Derslere girdim,çıktım girdim,çıktım. Teneffüste Azrayla beraber Mertin sınıfına gittik. Biraz orada durduktan sonra kantine gittik ve bir şeyler yedik. Onlar kendi aileleri hakkında konuşuyorlardı. "İrem senin ailenin de garip kuralları var mı" diye sordu Azra hamburgerinden bir ısırık alarak. Onun bu haline güldüm ve ona bir peçete uzattım. "Ailemin... bana koyduğu bir kural yok aslında ya" dedim. Mert şaşkınca baktı. "Güzel, ve tek kız çocuklarına çok korumacı yaklaşırlar diye bekliyordum" dedi ve gözleriyle şaşkınlığını belli etti. Azra da Merte katılıyordu. Onlara cevap vermedim. Zaman yavaş geçiyordu. Sıkıntıdan ölmek bitmek üzereydim. Son derse girmiştik. Sonunda ya. Okuldan çıkıp eve doğru yürüdüm. Bugün annem ve babam eve geç geleceklerdi hatta belki hiç gelmeyeceklerdi. Ne yapsam. Ne yapsam diye düşünürken. Eve Azra ve Merti davet etmek geldi. Hem film izleriz diye düşündüm ve onları aradım. Önce Azrayı aradım ama açmadı sonra da Merti aradım. İkinci çalışta açtı.
"Alo İrem" dedi Mert. Sesi telaşlı geliyordu.
"Alo. Evde misiniz"
"İrem önemli bir şey mi oldu şu an hastanedeyiz de"
"Ay yok yok. Ben rahatsız ettim. Kime ne olduysa çok geçmiş olsun" dedim ve telefonu kapattım.

Akşam hava kararmıştı ve saat dokuza geliyordu. Birkaç türk dizisine bakmıştım televizyonda ama beğenmemiştim. Sonra evdeki voleybol topunu alıp geçen Akınlarda kaldığım zaman gittiğimiz basket sahasına gittim. Eğer biri varsa onunla oynayabilirim diye. Kısa bir yolun ardından varmıştım. Sahada kimse yoktu. Havalar soğuduğu için kimse oynamaya gelmiyordu. Bıkkınca yere oturdum ve elimdeki topu kenara fırlattım. Sonra gökyüzüne bakmak için yere uzandım.

Yıldızlar yoktu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yıldızlar yoktu. Hava bulutluydu bu yüzden yıldızlar görünmüyordu. Bir süre öyle durdum.

Sıkılınca tekrar eve döndüm. Evde annemlerin odasına girdim. Bu odaya çok uzun zamandır girmiyordum. Annemin kıyafetlerine baktım. Güzel bir zevki yoktu bana göre. Gizli bişeyler saklıyor mudur diye çekmeceleri karıştırdım ama hiçbir şey yoktu. Odama gidip uyudum.

Gece saat kaç olduğunu bilmediğim bir zamanda kapı sertçe yumruklarla çalındı. Kapının oraya gidip delikten baktım. Akın kapıdaydı. Hemen kapıyı açtım ve "ne işin var burda" dedim. "Seni üzdüm" dedi ve beni iterek içeri girdi. "Girmene izin vermedim" dedim. Beni pijamalarla yakalamıştı. Onu üzerinde ise pantolon ve hoodie vardı.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Buz kraliçesi Where stories live. Discover now