27. kapitola

20.8K 953 417
                                    

Dnes to s novou kapitolou nevyzeralo dvakrát ružovo, no našťastie som taká úžasná(čisto ironicky :D), že som sa stihla nabifľovať na tri písomky a ešte aj splniť sľub, ktorý som vám dala :) Nech sa páči, tu je nová kapitolka :) Hádam sa bude páčiť. 

Varovanie!- Kapitola môže obsahovať scény nevhodné pre maloletých čitateľov! 

Draco

      Keď som sa zobudil, slnko už bolo vysoko na oblohe a pražilo ako o život. V izbe som bol sám, Grangerová sa zrejme šla dole naraňajkovať alebo podobne. Obliekol som sa, ustlal postele a tiež sa pobral na prízemie. Vo výťahu som sa snažil odhadnúť, ako sa asi Grangerka bude správať po tom, čo sa včera v noci stalo. Bude naštvaná a nepriateľská? Nemá byť prečo, ale ženské sa vždy naštvú len tak bez príčiny. Alebo sa bude tváriť akoby nič?  Hej, to sa skôr hodí na Grangerovú.

    V bare som ju však nenašiel. Sedelo tam veľa ľudí a mne došlo, že je už skôr čas na obed ako na raňajky. Grangerová je ranostajka, takže už určite absolvovala obe. Kde by teda mohla byť? Včera sa jej na pláži a vo vode náramne páčilo, takže je možno tam. Prešiel som každý jeden centimeter pláže a nenašiel ju. V mori som ju tiež nevidel. Kam sa podela? Žeby som ju včera tak vyviedol z miery, že mi utiekla? Nie, to by neurobila. Určite by zanechala aspoň nejaký odkaz.

     Vrátil som sa dnu a pohľadal ju v hotelovej reštaurácii. Medzi tvárami som spoznal aj jedného aurora, ktorý nás vtedy odviedol k Ministrovi, keď Grangerová urobila dieru v stene. Po nej však žiadna stopa. Nemohla sa predsa len tak vypariť! Zastavil som sa na recepcii a spýtal sa recepčného, ktorý, vďakamerlinovi, vedel po anglicky, či ju nevidel.

„Oh, sí,“ prikývol a ja som cítil, ako mi srdce poskočilo. „Bola s nejakým pánom, ktorý ju so sebou vliekol do izby.“ S nejakým pánom?! Niekto si tu koleduje o výprask?!!

„Hm, neviete kto bol ten chlap?“

„Un momento,“ povedal a začal listovať v knihe návštevníkov. „Aha, tu je to. Zapísal sa ako Reed, seňor Shannon Reed.“

Hermiona

    „Čo tu ty hľadáš?!“ vypliešťala som oči na Shannona. Nechcela som naňho štekať, ale čím častejšie som bola v jeho prítomnosti, tým viac sa mi protivil. Nepriateľský tón môjho hlasu bol proste mechanický. Jeho to však neodradilo, usmieval sa na mňa akoby si pred príchodom sem niečo šľahol.

„Prišiel som za tebou, prišiel som ťa nájsť,“ odvetil. Dobrotivý Merlin, vedela som, že niekto taký krásny a napohľad dokonalý nemôže byť normálny. Vykľul sa z neho pekný stalker.

„Shannon, pozri, čas, ktorý sme spolu strávili, bol fajn, ale musíš pochopiť, že som vydatá za niekoho iného,“ pokúsila som sa mu dohovoriť. „Medzi nami sa nič nestane, mal by si ma už konečne prestať prenasledovať.“

    Podišiel ku mne bližšie, v očiach mu iskrilo.

„Ale no tak Hermiona, obaja vieme, že som lepší ako Malfoy. Som neodolateľný a viem, že ma chceš.“ A ešte je to aj riadny narcis! Prečo musím vždy priťahovať len tých najväčších idiotov?!    

„Shannon-“

„Poď!“ prerušil ma a schmatol ma za ruku. „Niečo pre teba mám.“ Snažila som sa mu vyvliecť, ale bol sakra silný.

Malfoy ProblemWhere stories live. Discover now