chapter 54

5.3K 238 18
                                    

   Bolo to zvláštne

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.





   Bolo to zvláštne. Tak dlho som túžila vedieť, ako chutia Aaronove pery, aké je to cítiť jeho ruky na rôznych častiach môjho tela, aké je to pozerať sa mu priamo do očí bez pocitu hanby. Nikdy som sa naňho nedokázala dlho dívať, pretože som každou chvíľou mala pocit, že vybuchnem. Určite máte každý tú osobu, pri ktorej tŕpnete už len tým, že sedí blízko pri vás, nie to ešte keď vás ťaží jeho pohľad. Sranda však bola, že ani neviem, ako to celé začalo. Rozplakala som sa, vysypala všetko, čo mi ležalo na srdci už nejaký ten čas, on ma pobozkal a potom. . . potom sme spolu skoro spali, keby ma neodmietol. V tej chvíli som sa cítila nanajvýš ponížene. Predstavte si, že chcete mať sex s človekom, ktorý pretiahne čokoľvek, ani sa nemusí pozrieť na to, čo to vlastne je a jednoducho to pretiahne, ale vás odmietne. Ako by ste sa asi cítili?

Ja vám poviem ako.

Úplne nahovno.

No brala som to s rezervou. Možno časom bude chcieť. . . alebo ja neviem. Otázne však bolo, čo medzi nami vlastne je. Bála som sa spýtať sa ho, pretože jediný, kto vyznal svoje city, som ja. No na moje prekvapenie, nebola som urazená ani nahnevaná. Bol to predsa Aaron Crimson, nenapraviteľný sukničkár, ktorý nechoval žiadne city k ženám. Prečo by ich mal chovať ku mne?

Mne stačilo, že sa nezľakol mojej pravdy a neodohnal ma od seba. Ak by to urobil, už naozaj neviem, čo by som robila. Nemám rodičov, nemám kamarátov, zostal mi už len on. Aj keď to, čo k nemu cítim, je mätúce, viem, že je to silné a vedela by som si s ním predstaviť niečo viac. To mu ale nezverím. Stačí, že sa ho môžem kedykoľvek dotknúť a pobozkať ho, kedy len budem chcieť.

"London?" ozval sa spoza mňa jeho hlas. A radšej by som sa v tej chvíli prepadla pod zem a úplne zmizla, pretože keď som sa otočila, stál predo mnou len s uterákom omotaným okolo pása. "Chcela si ísť do tej sprchy či nie? Lebo mi práve písal Austin, že Harry McCarrey dnes usporadúva párty a. . . napadlo mi. . ."

Zdalo sa, že ostal akýsi nervózny.

"Chceš tam ísť," doplnila som ho, keďže z neho to išlo ako z chlpatej deky.

"Áno, len neviem, či bude dobrý nápad, keď ty a ja. . ."

Oh, aha.

"To je v pohode, ja tam aj tak nechcem ísť, ak ti ide o toto," povedala som, snažiac sa znieť pokojne, no pravdou bolo, že som znela viac zúfalo ako kedykoľvek predtým. Nebudem klamať, dotklo sa ma to, že ma tam nechce. My predsa spolu nechodíme. . . určite si chce užiť s inou.

"Nie, nie, tak som to nemyslel," vykoktal zo seba.

"To nevadí, Aaron, naozaj," pousmiala som sa. "Ja si dám horúcu vaňu a. . . ty len choď a poriadne si to uži."

"London, preboha," prevrátil očami, chytil ma pevne za ruku a mierne potiahol k sebe. Ja som sa však snažila držať od neho ďalej. "Hádam si nemyslíš, že tam chcem ísť len preto, aby som tam nejakú pretiahol."

"Nebodaj to nie je pravda?"

Skvele, London, si na dobrej ceste. Hra na žiarlivú frajerku ti ide na jednotku. Ešte si treba urovnať v hlavičke, že spolu nechodíte.

"Párty je o zábave, alkohole, hudbe a o ľuďoch. Nie len o sexe," hovoril vážne, no nestačilo to na to, aby som mu verila. Nebola ani jedna jediná párty, kde by som ho nevidela vychádzať hore schodmi s nejakou inou. "Ale pozri. . . naozaj som to nemyslel tak, ako si to pochopila, práve naopak. Bol by som veľmi rád, ak by si tam išla so mnou, len. . . chcel som sa s tebou dohodnúť na tom, ako sa budeme správať. Chápeš, my dvaja nie sme spolu ani nič podobné, takže. . ."

Čo to vlastne znamená? V jednej chvíli mi vysvetľuje, že nechce ísť na párty kvôli sexu a dokonca by bol rád, ak by som tam išla s ním, ale vzápätí mi nezabudne pripomenúť, že nie sme spolu?

Zmohla som sa len na ľahostajné myknutie plecami. "To je pravda, nie sme spolu."

"Takže?" zdvihol nádejne obočie, lenže ja som netušila, čo odo mňa chcel počuť.

"Takže tam nejdem. Ako som povedala, uži si to," odvrkla som s cieľom zmiznúť rýchlo preč, aby si nevšimol môj nepokoj, no jeho ruka, ktorá ešte stále zvierala tú moju, ma opäť vrátila na moje pôvodné miesto vedľa neho.

"Hej, hej, hej," hovoril šepky, kým podišiel ku mne až do takej blízkosti, že jeho dych ma jemne hladil po tvári. "Čo je? Čo je s tebou?"

"Nič, len. . ." sklopila som zrak. Z neznámych dôvodov prišla jedna z tých chvíľ, kedy som jeho pohľad nezvládala. "Pustíš ma už? Chcem ísť do tej vane."

"Nie," odvetil rázne. "Ak nepôjdeš ty, tak nepôjdem ani ja."

"Aaron, prestaň, prosím ťa. Pozval ťa tam Austin, tak keď už nechceš mať ten sex, tak tam choď aspoň za ním. Mne je to úplne jedno, len chcem mať už tento zbytočný rozhovor konečne za sebou."

"Pre mňa zbytočný teda vôbec nie je. Povedz mi, prečo tam nechceš ísť."

"Nemám tam čo robiť," povedala som úprimne. Aj keď to bola len jedna časť dôvodu – druhá časť bol Aaron. Ak som tam mala ísť s ním, ale tváriť sa len ako jeho kamarátka, nechcela som to podstúpiť, pretože som veľmi dobre vedela, koľko dievčat sa bude okolo neho točiť a ten pohľad by som už asi nezvládla. Kedysi to bolo v pohode, no to bolo ešte predtým, ako sme sa prvýkrát bozkávali.

"Ako že nemáš? Budeme tam predsa spolu. Nespustím ťa z očí ani na minútu," pousmial sa. "Myslím to vážne, London. Budem sa cítiť hrozne, ak tam pôjdem a teba nechám samú doma. Už si ani nepamätám, aké to je, byť na párty bez týchto dvoch zvedavých očí, ktoré ma neustále sledujú."

Okamžite som k nemu zdvihla šokovaný pohľad. "Čo? Moje oči ťa nikdy nesledovali! Fakt nie."

"Ale to nevadí, lebo aj tie moje sledovali stále teba."

Teraz prišiel ten dramatický moment plný napätia, kedy obaja hlavní hrdinovia romantického filmu zostanú ticho a dívajú sa jeden druhému priamo do očí. Možno by sa mali pobozkať, možno by sa mali objať, alebo povedať čosi romantické. Ja som ale nemala síl už čokoľvek hovoriť. Nemala som síl tváriť sa, že je všetko v poriadku, keď nebolo. Jediné, čo som chcela, bolo rozumieť Aaronovi. Bol tak komplikovaný, až ma unavovalo sa s ním vôbec baviť. A pravdupovediac, vôbec som na tú hlúpu párty nemala náladu.

"Poď tam so mnou," skúsil to znova.

"Nie, Aaron," držala som sa svojho rozhodnutia. "Nepôjdem tam s tebou."

A s týmito slovami sa mi konečne podarilo odísť.



   A s týmito slovami sa mi konečne podarilo odísť

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
THE LIST OF MY REGRETSWhere stories live. Discover now