1: şerefsizin tekinden başka bir şey değilsiniz.

2.8K 187 90
                                    

1: şerefsizin tekinden başka bir şey değilsiniz.

Sizden nefret ediyorum şef min.

Neden bana bunu yapıyorsunuz anlamıyorum. Sürekli beni azarlıyor ve tam kendi kendime "aferim jimin bu yaptığın en iyi tatlıydı." dediğimde her şeyi mahvediyorsunuz? Size olan nefretimi her gün ikiye, hatta daha hiç bulunmayan sayılara katlıyorsunuz.

İnsanların yemeklerine kötü demeyi ne zaman keseceksiniz. Kabul etmelisiniz ki on altıncı bölümde yaptığım tatlı sizinkinden bile daha iyiydi, ancak siz tadına baktıktan sonra tükürdünüz ve bana eksi iki verdiniz. Şef min, en düşük puan sıfırdı. Hadi ama şef min, diğer yarışmacılar bile ben kazanacağım için korkmuş, bazıları tatlıyı yapmaktan vazgeçmişti. Nasıl beni en son sıraya yerleştirebilirdiniz.

Buraya gelirken hiç böyle düşünmemiştim şef min. Yarışmayı kazanıp yanınızda iyi bir eğitim almak istiyordum. Çünkü en iyisisiniz. Her anlamda en iyisisiniz. Çok iyi yemek yapıyorsunuz, çok saygılı ve centilmen bir erkeksiniz. Ben hariç herkese böyle olmanız kesinlikle sinir bozucuydu. Neden bay min, neden diğer yarışmacılara -ki hepsi benden berbat yemek yaparken- gülümsüyor ve başarabileceklerini söylüyorken, bana sadece "berbat etme jimin." diyorsunuz.

Böyle yaparak size olan nefretimi arttırmaktan başka hiç bir şey yapmıyorsunuz. Ama suç bende değil ki. Suç hep jin hyungumun. Beni daha iyi olmak için hırslandırmasaydı, belkide şuan namjoon hyunga zorla aldırdığım su yatağımda uyuyor olacaktım. -O yatağın şuan çok yanlış işlere kullanıldığına çok eminim.-

Lise zamanımızda gittiği aşçılık kursu yüzünden çok iyi yemek yapıyordu ve namjoon hyung'u böyle tavlamıştı. Bana sürekli "berbat yemek yapıyorsun" diyor ve beni kırıyordu. Ancak sonra bir kez kucaklaşıyorduk ve bitiyordu. Jin hyungla anılarımı anlatırken bile neden siz aklıma geliyorsunuz ki? Siz böyle sevimli şeylerden hoşlanmazdınız.

Pekala sizin hakkınızda bu kadar çok şey bilmem gerçekten garip gelebilir ama beni bir kez farketseniz. Göreceksiniz, ama siz görmemek için elinizden geleni yapıyorsunuz.

Buraya ne zorluklarla geldiğimi bilmiyorsunuz bile. Tanışma faslında nerden geldiğimi bıkkın bir ifadeyle sorduğunuzda kısaca busan dememin üzerinden sadece iki hafta geçti. Geçen bu süreçte en uzun diyaloğumuz bu bay min. Bu kadar nefret edilmeyi kimse istemez. Sorun busanlı olmam mı?

Eğer öyleyse üzgünüm  ama değiştirebileceğim bir şey değil. Benimle konuşmanız içim bir şansım olsaydı memeleketimi daegu yaptırmak isterdim diyemeyeceğim çünkü busan daeguya bin basar.

Busandan ayrılırken birçok kargaşaya şahit olmuştum. Taehyung aptal aşık hallerinden dolayı jungkooka yaklaşmaktan korktuğunu söyleyip jin hyunga yalvarmıştı. Ancak gitmeye kararlı olan zaten bendim. Artık bir şekilde yolunu bulacaklardı. -taehyung bana aynı yolu sizin üzerinizde de kullanmam gerektiğini söyledi.-

Böylece daha çok nefretinizi kazanabilir ve sizden de daha çok nefret edebilirdim.

Minibüse binmeden önce jin hyungum bana "yokluğum belli olmazsa seni öldürürüm jimin, özle beni" diyip durmuştu ve inanın yokluğunu aramıyordum.

Çünkü bay min, siz sürekli berbat olduğumu söylüyor, üstüne kırılmamam için kucak vermiyordunuz.

Beni düşünmeye çok fazla itiyordunuz ve bu benim gibi biri için iyi değildi. Ben çocuksu bir kalbe sahiptim ve beni parçalara ayırıyordunuz.

Kırıklarım kalbime batıyor ve size olan nefretimi arttırıyordu. Hala öyle bay min. Sizden ölümüne nefret ediyorum.

Sizden değill hey! bir dakika! Size aman sana neden saygı eki kullanıyorum. Güzel kıçımın kenarı bile değilsiniz. Dilimli portakal dilimleri güzel poponuza girsin. -evet güzel inkar etmeyeceğim ancak bir jibooty olamaz, jibooty bu bay min international peach.-

-

Merhabalar☺️
Bölümler genelde bu uzunlukta olur ama hızlı bölüm atarım diye planlıyorum. Çünkü çok uzun bölüm yazınca sıkılacağınızı diğer kitaplarımdan tahmin edebiliyorum😪😪
Umarım çokça seversiniz, yoonminle kalın♡
lilnora0

cooking studioWhere stories live. Discover now