18: iki kişilik sevmek zor geliyor.

692 95 16
                                    

çok kısa olduğunu biliyorum ancak finali kurguladığım gibi götürmek için olması gerekliydi. gecikme için özür diliyorum😣
diğer bölüm ve final hızlı gelir diye düşünüyorum. son 1 denemem kaldı çünkü :(

bu bölüm jiminin günlüğüne yazdığı son şeyleri göreceğiz.. artık yazamayacak anlarsınız ki :')

iyi okumalar, sizi seviyorum♡

+

ağlamaktan ve sümüklerimi çekmekten günlüğüme bakmaya yeni fırsat bulabildim yoongi'm. sana bu yazıyı yollamak çok isterdim ancak busandan daeguya uzun sürer. evet. anlayacağın üzere busandayım.

seni öylece yatağımızda bırakmamın üzerinden geçen altı gün boyunca ne yaptın?

eminim minhyukun kolları arasına geri dönmüşsündür.

şimdi soracaksın neden busandasın diye. yorgunum biraz yoongi. çekimlerin ertelendiğini senin geldiğin gece öğrendiğim zamandan sonra kalkıp gitmenin kırgınlığı üzerimde. biliyorum, çok acımasızca diyeceksin. ben de kendime çok kızdım ilk başta. aramızdaki her şeyin güzel olmasına dair bir umut vardı. sana bu şansı vermiştim.

ama sadece kendimi kandırıyordum.

sana güvenmeyi başaramayacağımı düşünüyorum artık. beni bir puzzlemışım gibi sürekli yapıp bozuyorsun. ne yapacağımı kestiremiyorum yoongi. bana aşık mısın yoksa değil misin öğrenmek istiyorum. ama buna izin vermiyorsun. elini tutmama izin vermiyorsun. istediğin neyi veremedim sana bilmiyorum ama bir daha yanına dahi yaklaşmayacağım. seni sevmeyeceğim, öpmeyeceğim.

belki bencilce geliyor bu dediklerim ama öyle işte. çünkü ben artık dudaklarım sana aitmiş gibi hissetmiyorum.

anlaşılan sen de hissetmiyorsun ki, aramadın bile. mesaj da atmadın. bunun tek bir anlamı var ki, pes ettin. beni daha çok kalbinde saklayamayacaksın. bana aşık değilsin yoongi. sadece kendini kandırıyorsun. nefreti aşka döndürmenin en kolay yol olduğunu biliyorken bunu yapacağını düşünmüyorum. bu kadar salak değilsin. -evet salaksın.-

şakası bir yana. çok farklı hayal etmiştim. seni bıraktığımda yanıma geleceğini ve ağlayarak sarılıp bir daha asla ayrılmayalım diyip yatacağımızı düşünmüştüm. ancak sen aramadın bile. böyle bir durumda ne yapabilirdim yoongi. sevgine aç tarafıma asla dur diyemiyorum.

zaten senden beni anlamanı hiç beklemiyordum. bu yüzden bu defteri daha fazla kullanmayacağım. çünkü iki kişilik sevmek zor geliyor.

cooking studioWhere stories live. Discover now