9: beni kurtaracağını söylüyorsun ancak asla gelmeyeceksin.

856 118 18
                                    

bir önceki bölümü düzenledim, okuduğunuzdan emin olun lütfen♡

-

son günlerde fazla karışıktım.
rüyalarım kabusa bile dönüşmüştü ama yine de uykumdan vererek yanına gelip durdum yoongi.

o gün beni öptükten sonra minhyukun peşinden gitmiştin. pekala arkadaş olduğunuzu zaten biliyordum ama yine de bizi bir gruba falan mı sokmaya çalışıyordun yoongi? eğer böyleyse iğrençsin yani. minhyukla sevişeceğime ölürüm daha iyi. nasıl bir salaksın anlayamıyorum.

beni öpüyorsun, benimle birlikte uyuyorsun ancak minhyukun peşine gidiyorsun. seni öldürmemem için tek bir sebep bile yok.

tamam belki bir tane olabilir -seni sevmem-.

her şey daha kötüye gidiyor. saçma hava şartlarından dolayı kimse hasta olmasın diye çekimlere ara verildi. buna sevinmem gerek. seni görmüyorum ve daha çok düşünme sürem olacak diye düşündüm. ama özledim. çok özledim hem de.

içimdeki hisler nefret mi aşk mı emin olamıyorum artık yoongi.

hevesim kalmadı anlıyor musun?

senin yüzünden hepsi gitti. aptal gibi iki kişiyi birden idare edebileceğini mi sanıyorsun. eğer öyleyse sana tek bir kelime etmeme bile gerek kalmaz. bu kadar aşağılık olamazsın değil mi?

seni bir kaşık suda boğacağımı fark edebiliyorsundur umarım.

benimle tam olarak bir şey yaşamak istediğinden emin olmak istiyorum yoongi. bu şekilde nereye kadar ilerleyebilirim. sizin hakkınızda hiçbir şey bilmiyorum. -sizin dedim çünkü minhyuk ve senin bir geçmişiniz olduğu apaçık ortada-

bana ne zaman anlatacaksın? sen de joker gibisin sanırım. beni kurtaracağını söylüyorsun ancak asla gelmeyeceksin. kendimi harley queen gibi hissetmekten alıkoyamadım. beni öylece arkhamda mı bırakacaksın pudingim.

düşünmekten ne hale geldiğimi görüyorsun değil mi yoongi? görmüyorsun da. salak. sen cidden salaksın. neden görmüyorsun? ben sana gör demedim ama görseydin işte, ne yapayım.

odamdan da çıkamıyorum. sürekli yağmur ve fırtına var. öylesine ürkütücü ki, yanımda jin hyungumu istiyorum.

o yokken tek alternatifim sensin ama sen de başka oğlanların peşine gidiyorsun. yine de ben öylesine gözü kör biriyim ki içimden, keşke yine gelip benimle uyusan diyorum. böylece korkularım geçer ve daha sıcak hissederim.

sıcak hissederim derken, ah yoongi günlüğümde bile çok sapıksın. yakalarımdan çekmek falan. çok baskındın. bundan hoşlandığımı bir gün sana söyleyebilir miyim emin değilim. bunu okumayacaksın. o yüzden biraz ne kadar dominant olduğundan konuşalım.

bu ana kadar garip zevkleri olan biri olduğumu düşünmemiştim. sen, min yoongi, bana kararlarımı sorgulatıyorsun. bundan hiç hoşnut değilim ama beni bir anda kendine çekmen.

bir gençlik filminin başrol oyuncusuymuşuz gibi hissettim. bu öyle güzel bir his ki, tüm vücudum ani bir şok ve titreme etkisinde kaldı. eh bunun da nerelere vardığını biliyorsun. sakın pis şeyler düşünme. sakın. yoksa seni köpeklere yem edeceğimi biliyorsun.

sadece birazcık... etkilendim??

tamam kabul ediyorum çok fazla etkilendim. ama bana hak ver yani. bi zahmet etkileneyim. min yoongi beni yakalarımdan tutuyor ve kendine çekiyor. şimdi tekrar yazınca içeride ufak bir işim olduğunu fark ettim.

psikopatlaştım galiba. bir anda nasıl geldik buraya. aklımı karıştırıyorsun işte. sanki çok normalmişim gibi. buraya yazmanın beni delirtebileceğini biliyordum zaten. neden jin hyunguma anlatmadım ki.

sahi onlar ne yapıyorlar acaba. öpüştüğümüzü anlatmadım onlara. bana çok kızacaklarına eminim ve küseceklerine de. kesinlikle "oraya gidince unuttun bizi şerefsiz" diyecek.

eh, birazcık haklılar da.

yeni birileriyle tanışınca onlara daha çok zaman ayırıyorum. ister istemez oluyor bu. o yeni birileri de bana azıcık iyi davransalar belki de beni severler ama pek istemiyorlar. ben zaten buna alışkın bir insanım. sadece sooyoungla arkadaş kalabilirim. seninle arkadaş kalabilir miyim yoongi?

friendzona da soktun ya beni. aşk olsun sana. bak cidden küseceğim şimdi. arkadaşlar hiç öpüşür mü? evet öpüşürler. jeongguk hep taehyungu öpüyor. yoksa sen de beni arkadaş olarak mı görüyorsun?

min yoongi. lütfen bana cevap ver. buraya yazdığım cevapsız sorulardan öyle usandım ki. şimdi taehyungu arayıp her şeyi konuşurken ağlayacağım.

bu sefer seni seviyorum ama üzgünüm. seni sevmek beni sadece üzüyor. artık nefret de edemiyorum.

görüşürüz yoongi. lütfen bana artık bir şeyleri açıkla.

-

merhabalar, ben geldim.

devam etmemi istemeniz beni çok çok mutlu etti. o yüzden ben de hemen yazmaya çalıştım. belki şu an yetersiz gelebilir ama daha da güzel şekilde düzelteceğime emin olabilirsiniz♡

hepinizi seviyorum, kocaman da öpüyorum♡

hepinizi seviyorum, kocaman da öpüyorum♡

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
cooking studioHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin