3: beni üzdüğünün farkındaydın.

1K 141 34
                                    

3: beni üzdüğünün farkındaydın.

Aşçılık kursunda jin hyungla tanışmış ve bir sürü arkadaş edinmiştim. Jin hyung beni namjoon hyungla tanıştırmış bende onları hoseok, taehyung ve jungkookla tanıştırmıştım. Çok tatlı bir grup olmuştuk. Jin hyung busandaki annemin yokluğunu hissettirmiyor, akşamları kucak saati bile yapıyorduk -bunu başka birine anlatmıyoruz çünkü bilirsiniz, biriyle böyle şeyleri konuşmak garip-. Jin hyung ve ben sizin bütün yarışmalarınızı izlemiştik.

Kabul edeceğim televizyondan izlerken sert tavırlarınız beni çok etkiliyordu. Ancak programın içine girip aynı şeyleri bana söylediğinizde aslında hiç eğlenceli olmadığını farketmiştim elbette.

Bir keresinde dünyaca ünlü şef thomas keller yarışmanıza katılmıştı. Adamın en büyük hayranlarından biriydim. En sevdiğim iki aşçıda ordaydı. İkinci en sevdiğim şef olan julia child jüriydi ve elbette bay thomas'ı seçecekti. Adam fransız mutfağının yaratıcısydı yoongi ve tahmin edin şerefsiz min yoongi ne yaptı?

Thomas keller'ı sonuncu yaptı. Ve onun yerine birinci yaptığı kız tam bir salaktı. Önlüğün altına sadece iç çamaşırı giyip geliyordu -transparan gömlek moda anlayışıymış-

Min yoongi, önlük fantezin olduğu için mi o kızı birinci yaptın? Başka bir ihtimal göremiyordum, çünkü kız yemeği yakmıştı.

Ne yani kazanmam için benim de mi çıplak olmam gerekli?

O kıza taş çıkarırdım. Bir kere benim popom güzel tamam mı yoongi? Hiç bir kızda bulamazsın.

Kız kendini ne sanıyordu anlamıyorum. Ödül töreninde değilsin ve şansa bak ki harry styles değilsin. Benim de seni etkileyebilecek kıyafetlerim var yoongi. Sakın olmadığını düşünme. Sadece giymek istemiyorum.

Seni bütün dünya önünde önünde bir şişlikle bırakmak istemem tabii.

Ne diyorum ben yoongi. İyice delirttin beni işte. Mutlu musun? Mutlusundur tabii. Ben çok mutluyum çünkü hasta olmuşsun. Bu yüzden ilk defa gece değil gündüz yazıyorum. Daha önce hiç programın aksadığını görmedim yoongi. Bu kadar ağır hasta olduğunu bilmiyordum ve duyunca çok üzüldüm. Şuan da üzgünüm biraz. Ama sadece serçe parmağım kadar.

Beter ol yoongi. Bana çektirdiğin bütün o cezaların sonucu bu. Kafama bozuk kremayı döktükten sonra birkaç hafta saçımda jöle varmış gibi gezdim yoongi.

Kayıttan çıktığımızda ordaki bütün yarışmacılar benimle dalga geçtiğinde ne kadar üzüldüğüm bilemezsin yoongi. Diğer programın başlangıcına kadar tuvalette ağladığımı ve daha sonra bütün yarışma boyunca kafam böyle dolaşacağım söylendiğinde herkesin gözü önünde ağlamamaya çalışmak benim için zordu.

O anlarda tek dostum kamera açısına girmeyen, rahatça ağlayabildiğim krema dolabıydı.

Daha sonra hiçbir şey olmamış gibi yemek yapmaya dönüyordum. Ve sen yoongi, bundan zevk alıyordun. Gözlerinde görebiliyordum. Salak değildim. Sen de beni üzdüğünün farkındaydın ama yine bir şey demedin. Yapmaya devam ettin. Her ne kadar mutlu gözüksemde bölümü izleyen jin hyungum ağladığımı farketmişti. Beni annemden iyi tanırdı o.

Akşam beni arayıp sana karşı koyamadığım için güzelce azarlamıştı yoongi. Ben ona da hiçbir şey diyememiştim. Sadece bana bağırmış ve telefonu kapatmıştı. Ona karşı da kendimi savunamamıştım. Beni ağlattığını söyleyememiştim ve sen hyunglarımla bile aramı bozuyordun yoongi.

Yarın yine çekim ertelenir mi bilmiyorum ama yine de hazırlanacağım. Sağın solun belli olmuyor yoongi. Belki saçlarımı da boyatırım. Biraz daeguyu gezeceğim. Nasılsa program yok. Sarı saçlarımdan ve sarı saçlarımın seninle olan anılarından sıkıldım yoongi.

-

-

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
cooking studioWhere stories live. Discover now