7: sen üzülürsün diye kendimi arka plana attım.

947 129 30
                                    

bazen duygularımı kontrol edemiyordum.

ya çok aşırı tepki veriyor ya da çok tepkisiz kalıyordum.

beni tanıyan herkesin aşırı tepki vereceğimi söylemesi normaldi. gerçekten küçük şeylere bile saatlerce takar, sürekli ondan bahsederdim. ancak öyle bir çıkmazdaydım ki, bir haftadır tepki veremiyordum. 

iki ara sezon bitiren yarışmamızın sona kalan dört kişisinden biriydim. çekimlerden önceki son günde seni ve bay şeftaliyi -minhyuk şeftali çünkü şeftali sevmem yoongi- öpüşürken görmemin üzerinden geçen bir hafta sonunda yapabildiğim tek şey bay şeftaliyi arayıp yarışmadan geri çekilmemesini söylemekti. 

bunu ne düşünerek yaptığımı sorgulama lütfen. çok derin ve ince düşündüm. gerçekten bütün sonuçlarını düşündüm ve her ne kadar acı çekeceğimi bilsem de içimden geçirdiğim tek şey şuydu:

eğer minhyukla mutlu olacaksan, aradan çekilirim. seni çok seviyorum ama sen üzüleceksen olmaz.

çünkü gerçek sevgi bazen bunu gerektirir yoongi. benim için önemli değil. ağlayacağım ve geçeceğim ama senin nefretini tekrar kazanmak...

kendimi otel odamın camından atarım daha iyi. 

zaten nefretini iliklerime kadar tatmış biri olarak gözünde daha da düşmek istemedim. minhyukun iyi bir davranışını görmedim çünkü o her hikayedeki kötü kahraman gibi. 

bilirsin, prensese -bana- zehirli elmayı uzatan yaşlı kadın -o-.

bütün bu ağlama seanslarım ve duvarı izlemelerimden sonra, benim için kötü minhyuku senin gözünden düşündüm. ben park jimin olarak bay şeftaliden nefret ediyordum ama,

min yoongi ne düşünüyordu?

gerçekten minhyuku seviyor muydun? seviyorsan çok mu seviyorsun yoongi? nasıl benden başkasını böyle güzel sevebilirsin? minhyuku öpmeden önce niye ellerini belimde hissetmiştim? ve bana neden aşık değilsin?

aklımı bulandırıyorsun yoongi. bu döngüden çok sıkıldım. 

herkes gibi ailemin yanında sıcak çikolata içiyor olabilirdim. ancak ben burada durmuş sana yaptığım kurabiyeden adamları anlatacağım. çünkü bu yılbaşında sinirimi tamamen kurabiyelerden çıkarttım. en yakın arkadaşlarımdan birinin lakabı kurabiye, acı çekmesini istemezdim ancak üzgünüm; bütün kurabiyeler gazabıma uğrayacak.

sorun minhyuk malından başka bir şey değildi. ve tabii sen. neden beni minhyukla aynı takıma koydun ki? ve bütün güzel yemek kısmını minhyuka verirken ben sadece kurabiye yaptım? tamam kurabiye yapmak güzel ama sen yemek kısmını bay şeftaliye verdiğinde yüzündeki sırıtışı farketmedin.

benim beceriksiz olduğumu düşündüğün için bana tatlı kısmını verdiğini söylesene ha!!

söyleyemezsin -çünkü söylersen minik parmaklarımı boğazına sıkı sıkı sarar ve seni öldürürüm-

üstelik bütün tarif boyunca bana "jimin şunu yap, jimin şunu da ekle, jimin biraz fazla mı şeker koydun?" gibi şeyler söyleyip durdun ve bildiğin üzere beni ağlatmandan başka hiçbir şeye yaramadı. yılbaşına böyle mutsuz girmenin ne demek olduğunu anlayamazsın.

hayallerimde evimde sıcak çikolata içip, saçma sapan oyunlar oynamak vardı ancak sen cidden en sıkıcı planlarımı bile alt üst ettin ve beni yine ağlattın.

beni hep ağlatıyorsun yoongi.

oysaki ben sadece kurabiye adamlardan seni ve beni yapmıştım.

tabii bir de minhyuku yaptım ama ona elbise giydirdim. çünkü bilirsin o anlık alabileceğim en iyi intikam türü buydu.

ama sen min şerefsiz yoongi. diğer ikisi dururken -sen ve ben- gidip elbiseli olanı yedin be adam.

ne olurdu beni yeseydin?

kurabiye üzerinden bile beni kırdığına inanmıyorum yoongi. cidden bu kadar kötü ve gaddar nasıl olabilirsin anlamıyorum.

neyse ki artık alıştım.

bu yüzden lafı uzatmayacağım ve stüdyodan çıkacağım. bunu kabinde yazıyorum çünkü artık otele dönünce sadece uyuyabiliyorum.

bu tür sana sinirlenme ve işkence planları eve kalmıyor anlayacağın.

sevindin mi? çünkü ben bütün tarif boyunca bana yaptığın şeyleri hiç sevmedim. yine de sesim çıkmadı. senin daha iyi olacağını düşündüm. minhyuku tekrar öptüğünde geçeceğini çünkü onu sevdiğini düşündüm. sen üzülürsün diye kendimi arkaya attım.

çünkü bazen çaresiz hissedersin ve sana öptüğünde geçeceğini düşündüren biri olmaz.

tıpkı benim soğuk otel odama dönüo orada olacağım gibi.

-

9.bölümü halledim 10.bölümde sevişmeleri yerine yoonginin bütün bu günlük olayına cevabını mı okumak istersiniz, yoksa bölümü daha fazla devam ettirip 10.bölümü smut yapıp bitirebilirim hangisi???

bölümü smut yapıp bitirebilirim hangisi???

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.


cooking studioWhere stories live. Discover now