her şeyin bir sonu var, yoonmin'in güzel aşkı hariç.

626 53 22
                                    


merhabalar, ben rai.

öncelikle belirtmek isterim ki, çok çok üzgünüm. bunu nasıl kelimelere dökerim bilemiyorum. çünkü sizin beklentilerinizin çoğunu karşılayamadım. görüşlerimiz hiçbir şekilde uyuşmadı çünkü siz çok gerçekçi baktınız. ne yaparsam yapayım yoonginin yaptıklarını asla affetmediniz ve jimine de kızdınız. ancak insan gerçekten sevdiğinde ne bu dediklerinizi düşünüyor, ne de merhametsiz davranabiliyor. ne yaparsa yapsın akıllanmayan arkadaşlarınız elbette vardır. jimin de bunlardan sadece biri işte. belki de çoğumuz sevgilimiz olduğunda aynı anlamları yüklüyor. çünkü kalbinizle düşünüyorsunuz. ama siz dışarıdan okurken jiminin tüm hareketlerini mantığınızı kullanarak yanıtladınız.

biliyorum yoonginin açıklaması yeteri değil. ancak emin olun ki, sevgisi yeterli.

bu cümleleri yazıyorum çünkü biliyorum kimseyi mutlu etmeyecek. jiminin yaşadıklarının yerini doldurmayacak ve kimse yoonginin neler atlattığını umursamayacak. yine de tüm kırgınlıklarımı açıklamak istedim. angst bitirmemi isteyen herkesten de özür dilemek istiyorum.

üzgünüm çünkü kötü bitmesine izin veremezdim. jimin ölse ve yoongi bu kahırla yaşasa her şey daha mı iyi olurdu? bilemiyorum. sadece izin veremedim işte. umarım beni anlayışla karşılarsınız. iyisiyle kötüsüyle gözbebeğimi bitirdim. kelimelerimin bittiği yerdeyim sanırım. daha fazla söyleyebilecek bir şeyim yok. ancak sizin var ise, lütfen söylemekten çekinmeyin. cooking studionun yeri bende hep ayrı olacak. bu yüzden sabaha kadar sohbet edebilirim.

bitirmeden önce de demek isterim ki, her daim yanımda olan pusulam leyya'ya teşekkür ederim. günümü aydınlatıp bana ışık olduğun için ve nice şeyler için ne kadar teşekkür etsem, ne kadar söylesem az. seni çok seviyorum. ve bizim için gerçekten her şeyin iyi olmasını umuyorum. iyi ki varsın günışığım. mearishhi

cooking studioWhere stories live. Discover now