Ermeni Soykırımı

544 16 11
                                    

Yaklaşık 1 yıldır yazmıyorum. Öncelikle bana destekte bulunan soydaşlarıma şükranlarımı sunuyor, beni eleştiren k*rt ve diğer etnik fazlalıklara belalarımı yolluyorum.


2 gün önce sözde ermeni soykırımının 100. yılıydı. Bir çok ülkede ermeniler Türk konsolosluklarına saldırdı, Türklere saldırdı veya Türk bayrağı yaktı. Çoğu ülke bu soykırımı kabul etti, bazıları etmedi.

Bizi ilgilendiren kısım ermeniler. Dünya haritasında ki en gereksiz, bir işe yaramayan, hiç bir şekilde kazancı olmayan ve tek amacının soykırımın kabul edilip Türkiyenin onlara tazminat ödemesi. Koca götüyle tanınan bir ülkeden ne beklersiniz ki? İşin oldu yada olmadı kısmına gelirsek konu çok uzar. Bunun için ayrı bir yazı yazmam gerekir. 

Fakat bizim için önemli olan husus kendine Türk deyip ermenilerden özür dileyenler. Böyle gevşeklik görmedim arkadaş! Senin soydaşın,kardeşin Azerbaycan Türkleri ermeniler tarafından insan üstü bir şekilde işkence edilerek öldürüldü, sen kalkmış hala ermeni piçlerinden özür diliyorsun.

O anne ki ermeni itleri tarafından kovalanırken etrafındaki 15 insanla bir evin bodrumuna saklanıyor. ermeniler onları ararken kucağındaki bebeği ağlamaya başlıyor ve yanında ki 15 kişinin hayatı için kendi öz evladını boğarak öldürüyor. Ama siz hala Türklere yapmadığını bırakmayıp birde Türklerden tazminat isteyen ermeni köpeklerine özür dileyin. Ey Türk, titre ve özüne dön!


Ogün Samast'a selamlar.

Türkiye'de Türk OlmakWhere stories live. Discover now