Partiler

1K 14 8
                                    

Tarihten bahsettiğimize göre günümüze gele biliriz. Konumuz ülkemizde ki milliyetçi partiler. İlk olarak MHP’yi inceleyelim.

MHP’nin açılımı millliyetçi hareket partisi olmasına rağmen milliyetçiliğe en ufak katkısı olmamış. Bana kızanlar olacak ama benim lafım sadece mhp’ye. Konu ülkücülere gelirse onlara çok şey borçluyuz. Şuanda pek aktif olmasalarda zamanında ülkemizde Türkçülüğü yüceltmek için moskoflarla çarpışmıştır. Ama onlarında yaptığı yanlışlarda vardır. Mesela ülkücü kandaşlarımın en büyük yanlışlarından biri Alparsan Türkeşe Başbuğ demeleri.

Alparsan Türkeş bir yahudi tarikatı olan Arusi Tarikatı üyesidir. Hangi zihniyet bu adama Başbuğ der? Hangi savaşa girmiştir? Hangi orduya baş olmuıştur? Ülkücü kandaşlarımızı bile adının Alparsalan Türkeş olduğu yalanına inandırmıştır. Alparslan denilen yahudinin gerçek adı Hüseyin Feyzullahtır. Müslüman gözüken ama aslında yahudiliği ön planda tutan bir tarikat üyesi olup, arap adı taşıyan birine hangi insan Başbuğ der ki!

Ve Devlet Bahçeli. Kendisi ne kadar iyi bir insan olsada siyaset için yeterli değildir. Ülkemizin başına geçtiğini düşünmek bile istemiyorum. Bu yüzden Ülkücü kandaşlarımı daha akıllıca seçim yapmaya davet ediyorum. Bu günlerde MHP zaten Ülkücülere tekmeyi basmıştır. Bana soracaksınız. “peki kimi destekliyelim bu ülkede yobaz akp’yi mi?”. Hayı! Eğer kendinize Türkçü diyorsanız destekleyeceğiniz tek bir parti vardır. Sayın Osman Pamukoğlu’nun kurduğu HEPAR!

Öncelikle söylemem gerekirse kesinlike hepar üyesi değilim fakat kendisini desteklerim. Osman Pamukoğlu uzun yıllar boyunca Doğuda kürtlere karşı mücadele etmiş onurlu bir komutandır. Yazdığı kitaplar ve konuşmaları gören insanlar mutlaka ondan etkilenmiştir. Bana sorarsanız bilgisiyle ve zekasıyla ülkemizi yönetecek tek Türkçü partinin başkanıdır.

Türkiye'de Türk OlmakWhere stories live. Discover now