hdp

895 13 7
                                    

Bu gün konumuz HDP. bir çok kişi bunları normal bir parti gibi görsede bdp köpeklerinden bir farkı yoktur. Sırrı Süreyya önder denen şerefsiz ise bir numaralı pkklıdır. bunun kimse inkar edemez. biz türkçüler olarak hdp binalarına saldırı yaptığımız zaman bu orospu tohumlarını savunan basınında avradını sikeyim. ülkemizde ki pkklılara karşı gelince biz faşist oluyoruz fakat bu şeref yoksunları kürtçe denilen eşek anırmasını andıran dilde propaganda yapınca, apo itinin posterlerini açınca özgürlükçü oluyorlar.

Bu pislikler kürtlerin desteği ile meclise girecek ve Atatürk'ün kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisinde kendi şeref yoksunu halkının özgürlüğü için kıçlarını yırtacaklar. fakat bizimkivam edicek. k*rdistan kurulana kadar kıçını yayıp tv izliyen türkler anca o zaman uyanıcak. Zaten bizim yeteneğimizde budur. Herşey olduktan sonra önlem alırız. Emin olun özerk bir devlet kurulursa tüm türk hümanistler ırkçının önde gideni olur. Bizim istediğimiz her şey bitince önlem almak değil.

Kürt nüfusunun artışı durdurulsun! Gerekirse kürt erkekleri kısırlaştırılsın. kürtlerin başka şehirlere göç edilmesi yasaklansın. zamanı geldiğinde de kürtler atalarımızın kazandığı bu topraklardan sürgün edilmeli.

Türkiye'de Türk OlmakWhere stories live. Discover now