Türkiye İç Savaşı #1

358 9 26
                                    

Uzun yıllardır süren Suriye iç savaşı ve geçtiğimiz yıllarda ortaya çık IŞİD istilası bizi etkiliyor. Hemde en derinden etkiliyor. Bunun nedeni IŞİD, ÖSO, ESAD, ABD filan değil. Mülteci olarak ülkemize giren k*rt militanlar.


İç savaş yüzünden ülkesinden kaçan ve Türkiye'ye sığınan 1,8 Milyon insan fazlalığı. Sokaklarda yaşayan, hırsızlık yapan, adam öldüren ve dilenen yeni azınlıklarımız. Suriyeli araplar ülkenin dört bir yanını bir Moğol gibi istila etti. Salgın hastalıklar ve sokak kirlilikleri arttı. İnsanlar bu durumdan oldukça rahatsız. Peki ne olacak bu 1,8 Milyonluk artığa? Ne mi olacak? Tabi ki asla ülkelerine dönmeyecek ve burada çoğalıp özerklik isteyecekler. Tıpkı k*rt arkadaşları gibi. Aslında bu başımıza en son gelecek senaryo. 

YPG ve PYD terör örgütü IŞİD ile mücadele etsin diye her yardımı yaptık her desteği verdik. Sonucu ne oldu? Tekrar Türkiye'ye dönen bu militanlar pkk'ya katılarak 1 ayda 50+ Türk askerini şehit etti, edecek. Kendi ellerimizle giydirip beslediğimiz bu yılan sonunda bizi soktu.  

Doğuda her şehirde çatışmalar yaşanır, özerklik ilan edilirken biz götümüzü yayarak sıcak evlerimizde sikik televizyon programları eşliğinde hiç bir şey olmuyormuş gibi eğleniyoruz. Türk milleti yıllar önce örgütlenip silahlanmalıydı. Peki geç mi? Hayır, bir çok Türkçü örgüt tüm Türk gençlerini arasına katılması için bekliyor. Geç olmadan örgütlenin. Aileniz, vatanınız ve namusunuz elinizden alınmadan silahlanın!


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 19, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Türkiye'de Türk OlmakWhere stories live. Discover now