Gezi olayları

847 16 1
                                    

Gezi olaylarında haberleri nerden öğrenmiştik? Televizyondan mı? atın şu kodumun televizyonunu. 

Hazır gezi demişken. Gezide en tarafsız taraf olan türkçüler gözünden olayı yorumluyorum. Tarafsız dediysek öyle köşede bekledik sanmayın bizde meydanlardaydık. Fakat biz çoğunlukla apo bayrağı açan kürt piçlerini dövmekle meşkuldük. Her neyse. Gezi parkı her ne kadar iyi olsada olaylarda ki kötü taraf daha fazla. 

İlk olarak kesinlikle olaylarda ki kürtler en kötüsüdür. Olay olmadığında eşek gibi anırarak halay çektiklerinde onlara saldırmamak için kendimizi zor tuttuk. Bir diğeri isen tüm polislere hakaret edip polisleri vatan haini ilan eden aptal kemalistler ve komünistlerdir. Bakın bizde oradaydık sizin yediğiniz gazı bizde yedik. Fakat orada onları yapanlar yüzünden ülkede ki tüm polisleri kötülemenin anlamı yok. Çevik kuvvet yüzünden normal polislere saldırmanın anlamı yok.

Bana kızsanızda olan bu. Orada olmayıp internetten laf sıkan magandalar da vardı. genellikle yaşları küçük olmasından dolayı sokağa çıkamayıp "katil polis allah belanı versi vs. vs." yazan insanlar tek kelime ile aptaldır. Gezi olaylarında pkk bayrağına göz yumanlar ise, onlara diyecek bir şey yok. 

Sona gelecek olursak. gezide her ne kadar bizim insanlarımız olsada arada kürt ve pkklı piçlerde mevcuttu. olayların fazla uzamaması beni sevindirdi. 

Ve olaylarda ölen türk kardeşlerimizin ruhu şad mekanı uçmağ olsun.

Türkiye'de Türk OlmakWhere stories live. Discover now