Trakya Türktür

806 13 0
                                    

 

Trakyada Türkçülük Gök Bilge Atsız’ın Edirne de öğretmen olduğu zamanlara kadar gider. Atsız’ın zamanın Orhun dergisinde yazdığı Türkçü makaleler sayesinde halk gözünü açıp Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale’den tüm Yahudileri kovmuştur. O zamandan beri Trakyada il ve ilçelerde yaşayan Yahudilerin sayısı günümüze kadar bir elin parmaklarını geçmemiştir.

O günden bu güne Trakyada değişen bir şey yok. Burada herkes Milliyetçidir. Fakat Edirne ve Kırklareli’nde açılan Üniversitelere yüzünden Trakyada etnik azınlıkların sayısı ve bu azınlıkların milliyetçileri Trakyayı ele geçirmek için adım başı propaganda yapıyor. Türk halkı bu olanlar karşısında  yazık ki üç maymunu oynuyor, arada sırada bazı aklı başında kandaşlarımız Kırklareli’nin Kavaklı kampüsünde olduğu gibi pkk yandaşlarına gerek cevabı veriyorlar.

Lakin Trakyada ki bir çok insan Milliyetçi olsada bilinçsiz bir biçimde Kemalizm adı altında Komünistlik yapmaktadır. Trakya insanına bu komünist eylemleri Kemalizm diye söyleyip halkı uyutan, aslında hedefi kürtçülüğü yaymak olan soysuzların sayısı oldukça fazladır. İnsanımızın bu soysuzlara hadini bildirmesi gerekmektedir. Lakin bu yetmez, Trakya Türk yurdudur. Trakya’nın tüm etnik azınlıklardan temizlenmesi şarttır.

Türkiye'de Türk OlmakWhere stories live. Discover now