Türkiye'de Türk Olmak

5.4K 98 26
                                    

Bu kadar fazla görüşün olduğu bir ülkede, ülkemizin adında bile olan Türk kelimesini kullanmak artık suç. Maalesef  komünistler, kürtleri, ermeniler ve yobazlar tarafından Türklük kavramı yok edilmeye çalışılıyor. İnsanlar ülkemize düşman olanları kardeş bellemiş onlar ne derse arka çıkıyorlar. Komünizm’in ne olduğunu bilmeden odalarına Deniz Gezmi, Karl Marx ve Che Guevara posterleri asıyorlar. Türkiye’de yaşıyan Türk insanının beyni yıkanmış durumda.

Canımız, ciğerimiz, kardeşimiz Azerbaycan’ın kanını döken ona soykırım yapan ermenileri dost eyledik. Hocalıda yaşlıları öldürüp genç kızlara tecavüz eden çocukların derisini yolup o şekilde ne kadar yaşayacaklarını test eden ermenilerle arkadaş olduk. Kurtuluş savaşında on binlerce Azeri Türk’ü olmasına rağmen hala bağzı densizler Azeri  Türklerine “Azeri” diyerek onları ötekileştirmeye çalışıyor.

Türkistan kan ağlarken Filistinde ölen insanlara yardım etmek ne kadar doğrudur? Eminim bir çok kişi buna kızacaktır. Fakat sizin kardeşinizin böbreğe ihtiyacı olsa siz gidip kendi böbreğinizi sizinle hiçbir bağı olmayan birine mi verirdiniz? Türkistanda çinli köpekler Türk gençlerini, balalarını öldürürken ermeni soykırımı diye kıçımızı yırtmanın ne anlamı var.

Irakta ise 32 milyonluk nüfusun 4 milyonu Türkmenistan Türküdür. Irak’ta araplardan ve kürtlerden oluşan toplumun içinde yaşıyan 4 milyon kandaşımız zulüm görmekte, çoğu zaman ülkedeki diğer varlıklarla çatışmaktadır. Irak’a pasaportuyla vizesiyle giren kandaşlarımız ilk önce şehir militanları tarafından ele geçiriliyor, işkence görüyor, pasaportları ve kimlikleri alınıyor daha sonra ise Irak’ta ki askerelere teslim ediliyor. Kimliği ve pasaportu olmayan kandaşlarımız ülkeye kaçak girdiği gerekçesiyle hapise atılıyor.

Ve gelelim avrupa taraflarına. Avrupa’da tam tamına 3,132,032 (2009 sayımı) Türk yaşamaktadır. Bunlar Almanya, Fransa, Hollanda, Avusturya, İsveç, Danimarka, Birleşik Krallık, Yunanistan, Belçika, Norveç, İtalya, Romanya, Finlandiya, Polanya, İspanya ve Lihtenştayn’dır. Çok fazla öyle değil mi? Hatta çoğumuzun bildiği üzere Almanya Meclisinde 11 tane Türk bulunmaktadır.

Bu kandaşlarımız Attila gibi avrupayı istila etmiştir. Burada 2. Dünya savaşından kalma Faşist Neo-Nazilerle savaşmaktadır ve kendilerini savunmaktadırlar. Almanyada çoğunlukta olan bu dazlaklar kendilerini Nazi olarak tanımlamalarına rağmen Naziler, Almanlar ve Ari ırk konusunda en ufak bir şey bilmemektedir. Eğer kendi geçmişleri hakkında bir şey bilselerdi oradaki Türklere saldırmak yerine onlarla dostça geçinirlerdi.

Türkiye'de Türk OlmakWhere stories live. Discover now