Sivil Savaş

847 12 0
                                    

Birazda sivil savaş hakkında konuşalım. Eğer akıllı biri iseniz ister komünist ister kürt istersenizde hümanist olun, sivil savaşın geldiğini anlarsınız. Çoğu kişi kaç yıldır şehit gelmiyor diye seviniyor. fakat başka bir açıdan bakarsak artık askerlerimiz ve polis doğudan çekilmiş gibi duruyor. kürtlerin çoğunlukta olduğu ülkelerde pkk bayrakları dalgalanıyor. Ama haberlerde bu yok.

Ben akıllı bir insanım, bu yüzden televizyon izlemiyorum. Şehit haberlerine 1 dakika verip ünlülerin düştüğü aptalca durumları günlerce konuşan medya sikimde değil. Benim gözümde televizyon izleyip gördüğü haberlere inanan herkes katıksız salaktır. doğu kürt partisi seçimden sonra özerklik ilan edeceğini duyurdu. Bazılarınız bu haberi duymadı bile öyle değil mi? çünkü satılmış medya için ülkenin bölünmesinden çok tayyip beyin ne yaptığı önemli.

Sivil savaş burnumuzun dibine kadar gelmişken insanlar başka işlere kafa yormaları benim canımı sıkıyor. sevgilisi karşısında türlü şaklabanlık yapan insanlar bu savaştan nasıl kurtulacak? eline silahı aldı mı yapacakları tek şey namluyu kendilerine çevirmek ve tetiğe basmak olmalı. istiklal savaşı teknolojinin aptallaştırdığı insanlarla kazanılmadı. Elinde telefonuyla avmlerde gezen kızlar mı cepheye mermi taşıyacak? 

Türkiye'de Türk Olmakजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें