Kızıl elma

1.3K 32 5
                                    

Eğer Kırım tekrar Türklerin olursa Kızıl Elmaya bir adım daha yaklaşacağız. Kızıl Elma ne? Dediğinizi duyar gibiyim. Kızıl Elma, Türkler tarafından değişik şekillerde tasvir edilmiş olup bazen bir belde, bazen bir taht, bazen de dünya hakimiyetini temsil eden som altından yapılma kızıl renkli bir küre olmuştur. Bazen fethedilmesi gereken illeri ifade eder, çoğu kez ise bütün Türklerin, tek bayrak altında toplandığı devletin simgesidir.

Bu altın top bazen zaferin işareti, bazen hakimiyetin sembolü, bazen de fethedilmek üzere hedef seçilen yerin sembolü olarak ifade edilmiştir. Çok eski bir Türk inanç ve töresi olan Kızıl Elma, Türkistan'dan Hazar Denizi'nin doğusundan gelen Oğuzların, Hazar kağanının ipek çadırının üzerinde hakimiyetinin ifadesi olarak bulunan altın topu yani Kızıl Elma'yı ele geçirmeyi ülkü edinmişlerdir. Teoman'dan Atatürk'e Kızıl Elma tüm Başbuğların hayalidir.

Kızıl Elmaya ulaşmak ne yazık ki bu durumda hiç kolay değil. Türkler bu kadar farklılaşmış mankurtlaşmışken Kızıl Elma söz konusu bile olamaz bu yüzden büyük bir Türk birliği kurulması şarttır! Azerbaycan, Türkiye, Kırgızistan ve Türkistan gibi büyük Türk devletleri ilk önce içinde ki düşmanları atmalı daha sonra Batı Traky, Kırım ve Irak gibi Türklerin zulüm gördüğü yerleri kurtarmalıdır. Böylece Turan'ın kurulması çok yakınlaşır.

Herkesin bildiği gibi çok yakın zaman içinde 3. Dünya Savaşı baş gösterecektir. Türkiye bu savaş sırasında tarafını çok iyi seçmelidir. Herkes Amerika'nın yanında yer almamız gerektiğini böylelikle olası bir savaşı kazanacağımızı söyler. Bu nedir böyle? Savaşı kazanmak için Kandaşımızı, Irkdaşımızı sırtından mı bıçaklıyalım? Biz bu kadar mı şerefsizlik yapacağız? Olası bir savaşta yer alacağımız tek taraf Türklerin bulunduğu taraftır. Eğer kazanıcaksak beraber kazanırız. Yok olmak varsada kandaşımızla omuz omuza savaşarak yok olalım. Onurlu ölmek her Türk için bir zaferdir. Onuruyla ölen bir Türk savaşı asla kaybetmez.

Türkler Tanrı'nın yer yüzünde ki temsilcisidir. Yok edilemez, yok edilmesi düşünülemez bile. Eğer tüm Türk illerini yakıp dünya üzerinde bir avuç Türk bıraksanız onlar çoğalıp sizi yerle bir etmek için canını dişine takarlar.

Türkler ölümlerle eğleniler. Eğer sen Türklerin gözüne düşman göründüysen ona zarar verdiysen. Şehirlerin yağmalanır, kadınların ganimet olur, çocukların öldürülür ve asla bir Türk'ün yüzüne bakıcak cesareti bulamazsın. 

Türk halkı şu anda susmuş görünüyor. Terör örgütü'nün meclise girmesine hatta şehirlerde turlamasına sesiz kalmıştır. Şu ana kadar uyanmamamız zaten büyük suçtur. Fakat Türkiye Cumhuriyeti'nin 1 karış toprağı bile kürdün,ermeninin veya rumun eline geçerse işte o zaman dünya Türk'ün gazabından korkmalıdır.

Türkiye'de Türk OlmakKde žijí příběhy. Začni objevovat