Başbuğ Atatürk

2.1K 49 10
                                    

Hazır “Başbuğ” Atatürk demişken bu konuyada değinmek istiyorum. İlk önce Mustafa Kemal’in Türk olduğunu size kanıtlayayım. Mustafa Kemal’in doğdu yer olan Selanik Batı Trakya Türk Cumhuriyetidir. Daha eskiye dönersek Hunların avrupaya yaptığı işgallerde  bir çok Türk avrupaya yerleşmiş orada kalmış ve hatta ege denizine doğru göç etmiş ve savaşı bırakıp ticarete başlamıştır. Ege dediğim yerler şuan ki yunanistan ve italya tarafları. Atatürk’ün babasının Pomak Türk’ü olduğu da söylenir. Pomaklar Bulgaristanda yaşıyan tamamı türk olan bir toplumdur. Bu yüzden Atatürk’ün damarlarında Türk kanı vardır!

Ve gelelim asıl meseleye. İnanın bana Kemalizim kadar saçma sapan bir görüş yoktur. Bu insanların  Atatürk’e hümanist demesi Atamızın kemiklerini sızlatır. Kemalistlerin %98’i komünisttir bu yüzden Atatürk’ün ırkçılık yapmadığını savunurlar bu insanların ağzından asla Türklükle ilgili bir laf duyamazsınız. İroniyi fark ettiniz mi? TÜRKiye, AtaTÜRK, Ne mutlu TÜRKÜM diyene… Neden bu kelimelerin içinde ermeni, arap yada kürt yok?

Osmanlı Devletinde Ermeniler, araplar ve kürtler vardı öyle değil mi? Fakat Kurtuluş savaşında bir tane bile var mı bu soysuzlardan?  Bunu dediğimde çoğu kişiden aldığım cevap Diyarbakırdan, Şırnaktan ve Vandan Kurtuluş savaşına katılanlar olduğu dur. *Tactical Facepalm* İlk olarak böyle bir cevap duyunca insanlarımızın cehaletine üzülüyorum. Ve üzüle üzüle bu saçma soruyu şöyle cevaplıyorum. İlk olarak Kurtuluş savaşı döneminde Arapların ve ermenilerin çoğu ülkede ki Türkleri yok etmek için düşman ile iş birliği yapmıştır. Kürtlerin ise çoğunluğu kaçmıştır.

Bunlara rağmen Kurtuluş savaşına sayısız Azeri Türk’ü  ve 2.000 Kırgız Türk’ü gelmiştir. Gün gelir kan çeker demişler. Peki bunlar bitince neden Mustafa Kemal Bu ülkenin adını Türkiye koymuştur? Neden Ermenista veya kürd***** değil? Veya neden soy adı devrimi yapıldığında kendi soy adının Atatürk yapılması teklif edildiğinde reddetmemiştir? Atatürk zamanında askere alımın şartlarında neden “Türk Irkından gelmek” var? Çünkü Atatürk Acunun yetiştirdiği en büyü Türk Başbuğlarından birisidir.

Onda Kürşad’ın cesareti, Bilge Kağan’ın bilgeliği, Cengiz Han’ın cesareti ve Fatihin ateşi vardır. İşte bu yüzden Atatürk Başbuğdur. Menemende Kubilay Çavuş şehit edildiğinde manevi kızına isyancıların “kürtlerin” yiyeceği olan hayvanları bile yok edi emri vermiştir. İşte bu yüzden Atatürk Hümanist değildir. "moskova'da ki, kalinin midir, stalin midir, ne allah'ın belası ise, o herife söyleyin, biz türkler asırlarca rusya'nın göbeğinde kımız içmiş bir milletiz. gerekirse yine içmesini biliriz."  Demiştir. İşte bu yüzden Atatürk Komünist değildir!

Türkiye'de Türk OlmakWo Geschichten leben. Entdecke jetzt