Trakya

1K 17 10
                                    

Ben Trakya’nın bir ilinde yaşıyorum. İnan ki o kürt denen şeyler buraya kadar geldiler. Güzel Trakyamızda kürtçe denilen eşek anırmasından farkı olmayan konuşma tarzı ile bizi kızdırmaya devam ediyorlar. Keza çingenelerde aynı şeyi yapıyorlar. Çingeneler ve kürtler bir birlerine çok benzer ikiside hırsızdır, kavga ederler, saygısızdırlar, pistir ve çirkindirler ama çingeneler ülkeyi bölmek istemezler. Fakat bu onlara acıyacağımız anlamına gelmez. Çingene kanı dökmekte kürt kanı dökmekle eştir. Her ikiside Türk ırkının yücelmesini engeller. Moskoflar’ın özgür ruhlu dediği çingeneler fakir, derme çatma evlerinde hırsızlık yada çöp toplamakla geçinir. Böyle bir ırk nasıl olurda özgür ruhlu olur. Türk’ün kanadı olan atı 1 çuval otla aylarca besliyen o güzel hayvana işkence yapar gibi kullanıp buzdolapları çöpler taşıtırlar. Bu yaptıkları bile onlara soykırım yapmamız için yeterde artar

Bazı kandaşlarımızın unuttuğu şey Trakya’da yaşayan herkese çingene muammelesi yapmasıdır. Trakya Türkiye’de en çok Türkçü’nün bulunduğu yerdir. Trakya’da yaşıyan kandaşların bulunduğu ortamdan dolayı şivesi oluşmuştur. Bu nedenle şive ile ırk ayrımı yapmak yanlıştır. Zaten bir çingene ile Türkü ayıramayacak kadar aptal olan bir insanın Türkçüyüm demesi oldukça gülünç bir şey!

Atsız Ata’nın ömrünü geçirdiği Trakya’ya laf atan insanlar cahildirler. Asıl Trakya insanına saygı gösterilmelidir. Trakya halkı Atsızın liderliği ile 14 günde 15 bin yahudiyi ülkemizden kovmuştur.

Türkiye'de Türk OlmakWhere stories live. Discover now