Mankurtlar

1.8K 53 5
                                    

Birazda Mankurtlardan bahsedelim. İlk önce mankurt; Türklüğünü yitirmiş yabancılaşmış tarihini unutmuş ve türk düşmanı olan kişiye denir. Türkiye’de ki Türkler’in %60’ı mankurttur. Bu %60’ın çoğu genç çocuklardır. Bunlar batıya özenip batıda ki gevurlara benzemeye çalışır. Hepsinin beyni yıkanmıştır. Birine desen kürşad kim? Tong Yabgu kim? Diye kem-küm edecekler. Çocuklarımıza Türklüğü ve Atalarımızı öğretmeliyiz. “Aman oğlum/kızım medeni olsun,hümanist olsun, doğadan uzak dursun.” Diyen aptal Ebeveynler var. Hele çocuklarını üstü başı kirlenir böcek ısırır diye doğaya salmayan bütün gün evde bilgisayar başında oturtan aileler tam bir cahildir. Çocuğun bilgisayara ihtiyacı yok, onun doğada yaşayıp el becerilerini geliştirmeye doğayla anlaşmaya ihtiyacı vardır.

Bilgisayarın başında sabahtan akşama kadar oturan bir çocuk ailesinin tam zıttıdır. Çünkü internette farklı görüşler ve dinlere mensup insanlar var. Çocuklar bilgisayarda bunları görür merak eder ve çeşitli propagandalara kanarak o görüşe ve dine inanmaya başlar. Bu sıklıkla gözlemlenir mesela aşırı dinci bir ailenin çocuğu internette çok fazla vakit geçirirse ateist görüşlü insanlara rastlaması normaldir. Hatta onların görüşünü benimser. Bu bir nevi doğal bir şeydir herkesin kendi görüşü vardır ve buna kimse karışamaz ama benim dediğim dinle alakalı değil.

Benim demek istediğim ülkemizin iyiliğini istemiyen insanların bulunduğu internet ortamında çocuklarımızın zihinlerinin yıkanmasıdır. Oysa ki bir çocuk neden bilgisayara ihtiyaç duysun görüşünü bulmak için? O dışarıda arkadaşlarıyla oynayarak doğada gezerek öğrenmelidir her şeyi. Kendi görüşünü başkasının baskısı altında olmadan seçmelidir.

Osmanlı Torunları diye ortalıkta gezen yobazlarda birer mankurttur. Hatta en büyük mankurt bunlardır. Ecdadımızı millete yanlış tanıtırlar Türk soyundan gelen osmanlıyı arap gibi gösterirler ve bunların çoğuda Atatürk düşmanıdır. Kurtuluş savaşını Atatürk’ün değil osmanlı insanının kazandığını söyler. Böyle saçma bir şey ola bilir mi? Bir insanın başı olmasa gövdesi hareket ede bilir mi hiç?

Kısacası Mankurtlar Türklük düşmanıdır. Bir Mankurt’un ermeniden kürtten farkı yoktur!

Türkiye'de Türk OlmakWhere stories live. Discover now