EVLİLİK PLANI

9.3K 374 17
                                    

Telefonumdan gelen mesaj sesiyle yataktan aşağıya fırladım. "Ağğğ! G*tüm!" diyebildim. Hemen telefonu elime aldım. Gelen kutusu! Serkan " 1 hafta sonra evleniyoruz aptal." Töbe töbe gelde küfür etme. Sonra terbiyesiz ben oluyorum. Aptalmış. Ne 1 hafta sonra evleniyorsun. OMG! Hemen rehberden Serkan'ı aradım. "Zübbe" diye kaydetmişim. Hahahaha :D Çalıyor...
-"Alo Serkan ne demek 1 hafta sonra evleniyoruz?"
-"1 hafta evleniyoruz demek."
-"Serkan çirkin şakalarını kaldırmak zorunda değilim!"
-"Ne yapayım ya babam öyle söyledi. Bıktım sendende evliliğinden de 1 haftada ömrümü yedin."
-"Sanki ben mi dedim evlenelim. Asıl ben seni çekemem aptal sensin gerizekalı ahmak sonra ben oluyorum terbiyesiz... Mal!"
-"Ahahahhaha! Gülüyor.
Sinirle telefonu yüzüne kapattım. Onu tanımıyorum bile. Adı : Serkan. Taş işte taş kafa Boşver Ezgi yoksa kafayı yiyeceğim. Mete'ye "Aşkım çabuk buluşalım" diye mesaj attım. Hemen Mete buluşacağımız yerin adresini mesaj  attı. Hızlı bir şekli giyinip çıktım. Üstümde Yırtık dar kot, beyaz bluz ve kot ceket vardı. Taksi söyleyip adrese geldim. Sıradan bir kafeydi. Mete'yi görünce o kadar sevindim ki. Hemen üstüme yapıştım. Mete de mutluydu. Mete hemen söze girdi. "Aşkım kaç haftadır ortalıkta yoksun. Seni çok özledim" dedi. "Aşkım inan bana o kadar kötü olaylar oldu ki bende seni çok özledim." dedim. "Aşkım 1 hafta sonra arkadaşım evleniyor. Neden biz evlenmeyi hiç düşünmüyoruz." dedi. Oldu canım 2 kişiyle nasıl evlenilir. 1 dakika! 1 hafta sonra kimin düğünü bu? Yoksa , yok canım yok yok. "Aşkım kimin düğün bu?" dedim. Serkan "Şey benim en yakın arkadaşım Serkan." dedi. Resmen başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. "Peki kiminle evlenicekmiş sana ondan bahsetti mi?" dedim. "Adı Emel mi Ecem mi pek hatırlamıyorum. Ezgi , Ezgi :'(  Serkan onunla iyi anlaşamıyormuş. Ama Serkan bana onun çok seksi olduğunu söyledi ve ona yavaş yavaş aşık olduğunu söyledi. Onu kırmaya dayanamıyormuş bla bla." dedi. Birden gülme krizine girdim. "Ahahhaha ne seksimi? Seksi mi? Siz erkekler çok sapıksınız." dedim kaşlarımı çatarak. Hahaha resmen kendimi Meteden kıskanıyorum. Bir dakika seksi , aşık olmak , onu kırmamaya dayanamıyormuş. Ve bir öpücük.  Yoksa Serkan bana aşık mı oluyor? Hayır! Hemen bir soğutma planı yapmam gerek. Daha da önemlisi 1 hafta sonra sevgilimi düğünüme çağırdım. Al işte :'( Ne yapıcağım? Serkanla biraz daha vakit geçiridkten sonra vedalaştık. Bende bir taksi çağırıp eve geçtim.

ZORUNLU EVLİLİKWhere stories live. Discover now