1,2,3 Cmon Girl

8.3K 353 7
                                    

"Ezgi , kız Ezgi! Allah'ın malı. Uyan gerizekalı."

"Tamam Merve birazdan anamı şey yapcam uyandım. Ya insan böyle mi uyandırılır ve ben neden ıslağım" dedim.
"Bilmem." dedi Merve elindeki bardağı arkasına saklıyarak. "Zaten saçımı kuralamadan yatmışım bide sen ıslattın!" dedim sinirle. "Boşver boşver hallederiz. Ezgi aşağıyı görsen mükemmel olmuş. Kapını üstünde koc-caman "EZGİ'NİN BEKARLIĞA VEDA PARTİSİNE HOŞGELDİNİZ" yazıyor. Herşey hazır sen burda davar gibi uyu." dedi alalacele. "Ya ben kıyafetimide hazırlamadım." dedim. " Ezgi ben her şeyi ayarladım sıkıntı yok. Bak hala uyuma çabasındasın." dedi beni yataktan kaldırarak. Önce elimi yüzümü yıkadım. Sonra Ezgi saçlarımı kuruttu. Makyaj öncesinde Ezginin bana verdiği kırmızı mini elbisemi giydim. Sonra Ezgi makyajımı yaptı. Buğulu göz makyajı , koyu bordo ruj ve pembemsi allık. Yha çok dadluğumm. Tamam iyiyim. "Ben aşağı inip etrafı kontrol ediyorum. Bak geldiğimde seni hala burda görürsen döverim. Hadi aşkısı KİP bay!" dedi Merve. "B*k döversin." dedim gülerek. Telefonu açtım. Allah'ım telefon sessizdeymiş ya. Öküz Can"32 cevapsız arama" Annem "3 cevapsız arama"
Daddy "1 cevapsız arama "
Yuh canısı ben ne ara kıymete bindim. Neyse babamı arayım. "Alo baba beni aramışsın."
-"Nasılsın diye aramıştım."What
-"İyiyim babacığım. Bugün bekarlığa veda partisi yapıcağız da."
-"Biliyorum annen söylemişti. Neyse kızım parti bitince bana haber verirsiniz kız kıza yapacaksınız galiba."
-"Evet baba benim kapatmam gerek ben seni ararım. Bay bay." dedim. Baba dediklerini yapınca nasılda mum gibi oluyorsun. Neyse annem evde olduğuna göre Serkanı arayım. Sorry yani öküzü.
-"Alo Serkan acaba 32 kez aramanı neye borçluyum?"

-"Kes sesini duyduğuma göre parti veriyormuşsun." dedi. Arkadan 2 kadın sesi geliyordu.

"Fatih hadi ama diğer müşterilerimi bekletiyorum." diğer bir kızda

"Ücretim nerde Fatih?" diyordu. Oha şuan ağlayabilirdim. Ama hayır ağlamıyacağım ya o kim ki. ÖKÜZ! 2 kızı idare ediyor. Hayvan.
-"Alo Ezgi ordamısın acelem var!"
-''Bi an dalmışım."
-"Dalma kızım dalaar yoksa sana. Hahahah!" Terbiyesize bak ya!

-"Vurur yüze ifadesi , sen çok beklersin onu bitanesi." dedim.

-"Kızım kafam 1500 zaten dağıtırım orayı."

-"Sen git karıları dağıt. Asabımı bozma benim. Öküzsünüz diye boşuna demiyoruz. Alo alo alo!" Yüzüme kapatmış mal. Neyse ya boşveriyim şu malı. Ya ne boşveriyim o benim kocam , kocam. :D
Son bir kere de kendimi aynada süzdüm. Şu güzel , daş , hatun... Bunları hak ediyor mu? Demi Lovato'nun söylediği gibi "What's wrong with being confident?"

Kendinden emin olmanın nesi yanlış he
Seni gidi pislik diyip bi tane aynaya geçiresim var. :D (tabi ki de yapamadı)

Merve cırlamadan aşağı indim. Ama herşey çok güzel olmuş. Her yerde balon , aynı barlardaki gibi küçük küçük uzun masalar ve bir de en mühteşemi "KARAOKE!" ya ben küçüklükten beri şarkıcı olmak istiyordum ya. Hemen hizmetlilerimize ve organizasyonu ayarlayan ekibe teşekkür ettim. Merve heyecanla üstüme koşuyordu. Soluk soluğa "Kızım şey..." dedi. "Neeey?" dedim etraftaki sesleri bastırarak. "Serkan ya Serkan kapının önünde içmiş heralde Ezgi diye bağırıyor." dedi.
Ya bi kere istediğim bi şeyde sorunsuz olsun.
İçsesimle birlikte Serkan'a küfürler yağdırarak kapının önüne geldim. Serkan "Ezgi aşkım" diye üstüme yürümeye başladı. Höst yavaş gel. "Çekil git başımdan sapık!" dedim. Bi dakika ya o benim müstakbel kocam.
"Ay şey yani yine mi içtin sen aşkım ya." dedim çok normal bir şey gibi. "Seni çok özledim Ece!" diye bağırdı. Ya ne Ecesi ya oturur ağlarım bak. Serkan daha fazla coşmadan eve aldım ve odama çıkkarttım. Sonra aşağı parti yaptığımız muazzam salonumuza indim. Önce elime mikrafonu aldım ve "Öncelikle bekarlığa veda partime geldiğiniz için çok çok teşekkür ederim. Hadi o zaman bayanlar parti başlasın." dedim. Bir süre yeyip içtik sohbet ettik. Sonra karaokeye geldi. Herkez Ezgi diye tezaruat tapınca hemen sahneye çıktım. Acaba hangi şarkıyı söylesem? Buldum. Ariana Grande - Focus Hemen melodi başladı. Söze başladım: "I know what I came to do
And that ain't gonna change" derken derken ardından "Focus on me fo - fo -focus on me " ve
"1, 2, 3 com'n girl" dara da dad da I don't like it. Şarkı bitti ve alkışlar aynı hayallerimdeki gibi şarkıcı gibiydim. Sonra teker teker diğer kızlar şarkı söyledi. Ve içinde One Direction-Over Again şarkısını söylemek geldi. Müzikle beraber ben de dahil herke ağlamaya başladı. Hele şu "So we can start it all over again." le ağlamamın şiddeti ve merdivivenin başında oturmuş beni izleyen bir çift mavi göz. Ve sonrasını hatırlamıyordum.

ZORUNLU EVLİLİKWhere stories live. Discover now